Simurg'un Köşesi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Polat Aksoy
    Katılımcı
    • 05 Mayıs 2008
    • 68

Sn. Simurg hocam, iyi geceler, EMNİS hakkında biliyorum spekülatif bir senet sahibi istediği yere götürüp sonra boşaltıyor sonra tekrar topluyor diyeceksiniz belki ama yine de ben sizden bir yorum rica edecektim süper çıkışlar ve tabi süper inişler yapıyor sizce nerelerde girip nerelerde çıkmalı bu senetten, teşekkürler hocam bir de size kısa vadede çıkış yapabilecek bir senedi en iyi aaron ile mi yoksa willams veya bolinger bandının açılışıyla mı nasıl tespit edebilirim, teknik analiz kısa vade iniş ve çıkışlarda hangi değerleri baz almalıyım paylaşırsanız çok yararlı olacak benim için, ibs realtrade kullanıyorum en azından kısa vadelerde başarılı olmak isterim yardımlarınızla
    [COLOR="Indigo"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][COLOR="Blue"]Mevlana [/COLOR]

Yorum

• YORUMCU
      Çalışkan
      • 26 Kasım 2008
      • 1296

Polat Aksoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Sn. Simurg hocam, iyi geceler, EMNİS hakkında biliyorum spekülatif bir senet sahibi istediği yere götürüp sonra boşaltıyor sonra tekrar topluyor diyeceksiniz belki ama yine de ben sizden bir yorum rica edecektim süper çıkışlar ve tabi süper inişler yapıyor sizce nerelerde girip nerelerde çıkmalı bu senetten, teşekkürler hocam bir de size kısa vadede çıkış yapabilecek bir senedi en iyi aaron ile mi yoksa willams veya bolinger bandının açılışıyla mı nasıl tespit edebilirim, teknik analiz kısa vade iniş ve çıkışlarda hangi değerleri baz almalıyım paylaşırsanız çok yararlı olacak benim için, ibs realtrade kullanıyorum en azından kısa vadelerde başarılı olmak isterim yardımlarınızla
      Şirket ortaklarından satış geldi bildiğim kadarıyla yani riski artırır bu da.
      Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• tekin060
        Katılımcı
        • 06 Ekim 2008
        • 167

Enkai

Hocam nasılsınız,,umarım dalgaya yakalanmadınız,,büyük ihtimal nakitti olduğunuzu düşünüyorum,,Hocam ben bugün son beş dakika da ENKAI alım yaptım 5.25 ten,,tekniği fena durmuyor,,birde son iki günde USB tahtada yoğun alım için de,,bugün %83.5 alımdaydı,,dünde %50'nin üzerinde alım yaptı

Borsayı ekside kapadığımız son iki günde para girişi de güzel duruyor,,5.10 altına sarkarsa STOP uygulamayı düşünüyorum,,Eğer yükselişe geçerse en kötü 5.60 seviyesini göreceğini,,burayı aştığı taktirde 5.85 seviyesini test edebilir diye düşünüyorum

Sizin düşünce ve yorumlarınız nedir hocam,,şimdiden teşekkürler
        iyi geceler

Yorum

• micon
          Yeni üye
          • 08 Ocak 2009
          • 3

hocam selamlar,

iki gündür SÖNMEZ Filament inanılmaz derecede yükseliyor, ben de iki günü kaçırdım en azından bundan sonra yükselirse faydalaniyim deyip yarın seanslar açılır açılmaz almayı düşünüyorum. sizce yükselişe devam eder mi bu hisse, ve almak mantıklı ve güvenli midir?? teşekkür ederim şimdiden. iyi çalışmalar

Yorum

• Timur
            Tecrübeli
            • 22 Mayıs 2007
            • 352

micon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            hocam selamlar,

iki gündür SÖNMEZ Filament inanılmaz derecede yükseliyor, ben de iki günü kaçırdım en azından bundan sonra yükselirse faydalaniyim deyip yarın seanslar açılır açılmaz almayı düşünüyorum. sizce yükselişe devam eder mi bu hisse, ve almak mantıklı ve güvenli midir?? teşekkür ederim şimdiden. iyi çalışmalar
            http://finans.mynet.com/newsDetail.a...&type=anasayfa

Yorum

• simurg
              Administrator
              • 10 Mart 2007
              • 9248

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Şimdilik realizasyon gözüyle bakıyorum. Kısa vade stopları çalışmış durumda....fmzip: kısa zamanda 7.50 üstüne kendini atmazsa düşüş sürecektir...
              dün sabah stop yaptığımı belirtmiştim. Senette kalan arkadaşlar panik satışları yapmadan akıllıca hareket etmeli . 1 stop seviyelerini değerlendirmeyenler 2. stop seviyelerine göre pozisyonlarını korusunlar ya da kapatsınlar.
              https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• simurg
                Administrator
                • 10 Mart 2007
                • 9248

oflazhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                sn simurg 1.28 stoploss noktası dediniz peki tekrar al verilebilecek seviyeler nerelerdir. teşekkürler.
                1.14 ilk tepki için girilecek yerdir. Bu desteğin kırılması halinde ise 1.00 dır.

Yorum

• simurg
                  Administrator
                  • 10 Mart 2007
                  • 9248

Polat Aksoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Bana göre eministe uzun vadeli yükseliş trendi sona ermiştir. SOn haftalardaki yükseliş hareketinin boyu ve hacmi bunu gösteriyor. Kısa vade içinde sert aşağı yada yukarı sert hareketlerin olması normaldir. 3.64 altına sarktığı taktirde kısa vadeli yükseliş trendi de bozulacaktır. Teknikte hangi indikatörlere baktığım konusuna gelince bu aslına 2 cümle ile açıklanamayacak kadar karmaşık. gün içi işlemlerde ya da kısa vadeli 15 -30-60 dk. grafiklere bakarım. Favori indikatörlerime de bu zaman aralıklarına göre bakarım.Sizin dikkat edebileceğiniz kısa vade indikatörlerine gelince Rsı-CCı-Stch-Mom. dörtlüsünden işe başlayın derim..

Yorum

• simurg
                    Administrator
                    • 10 Mart 2007
                    • 9248

gani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Hocam merhaba asels çelebi vede pnsut rica etsem teşk.
                    asels: 1. stop kaçmış, yeni stop 2.92 nin kırılması halinde uygulanmalı. bu destk kırılmazsa senet tutulmalı.
                    clebi: uzun ardan sonra indikatörler günlük bazda bozulmaya başladı. 6.00 seviyesinin aşağı kırılması halinde haftalık yükseliş trendi de bozulacaktır.
                    pnsut: 2.47 seviyesi stop yerlerinden biri. 2.40 seviylerinde ise desteği var. bu bölgeler hacim ile izlenmeli. hacimli satışlarda mutlka stop yapılmalı.

Yorum

• simurg
                      Administrator
                      • 10 Mart 2007
                      • 9248

carizzm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      avıva da celha da ağzıma bakıyormuş ikiside %7 yaptılar bir anda
                      Piyasalrın çakıldığı günde güzel iş yaptılar. Celha ; 3.24 üstünde tutunmayı başarırsa yükselişi sürer.

Yorum

• simurg
                        Administrator
                        • 10 Mart 2007
                        • 9248

tekin060 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Hocam nasılsınız,,umarım dalgaya yakalanmadınız,,büyük ihtimal nakitti olduğunuzu düşünüyorum,,Hocam ben bugün son beş dakika da ENKAI alım yaptım 5.25 ten,,tekniği fena durmuyor,,birde son iki günde USB tahtada yoğun alım için de,,bugün %83.5 alımdaydı,,dünde %50'nin üzerinde alım yaptı

Borsayı ekside kapadığımız son iki günde para girişi de güzel duruyor,,5.10 altına sarkarsa STOP uygulamayı düşünüyorum,,Eğer yükselişe geçerse en kötü 5.60 seviyesini göreceğini,,burayı aştığı taktirde 5.85 seviyesini test edebilir diye düşünüyorum

Sizin düşünce ve yorumlarınız nedir hocam,,şimdiden teşekkürler
                        iyi geceler
                        Teşekkür ederim, iyiyim. Dalgalarda yüzmesini bilemeyen kıyıda beklemeyi bilmeli....Dün sabah yazdığım gibi stopları çalıştırmıştım. Enkaya gelince 5.30 üstünde iyi tutundu lakin piyasaya rağmen senette büyük bir hareket beklemek mantıksız olur. 5.30 kırılırsa stop yapabilirsiniz...

Yorum

• birben78
                          Yeni üye
                          • 16 Haziran 2008
                          • 39

günaydın, hayırlı sabahlar

Yorum

• simurg
                            Administrator
                            • 10 Mart 2007
                            • 9248

Yorum

• micon
                              Yeni üye
                              • 08 Ocak 2009
                              • 3

teşekkür ederim çok faydalı oldu.

Yorum

• carizzm
                                Tecrübeli
                                • 16 Mayıs 2008
                                • 317

hocam dnzyo da kaldık durumu nedir öneriniz ne yönde acaba 2 puan zarardan satmadık, celhadan + %15 i kaçırdık.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information