Simurg'un Köşesi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • serdinc35
    Aktif
    • 23 Nisan 2008
    • 294

YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz kapattığımızda onlar 146 puan düşüşteydi aradaki fark ne olacak peki. malda yakalandığın için duygusal düşünüyorsun bence.
    yorumcu yanıldın maalesef. yarın girilebilir mi diye yorumluyorum. boşta fazla kalmasın. döviz-altın grafikleri pek olumlu değil bakarsanız eğer. neyse bir hisse buldum sanırım. şu an inceliyorum. ama imkb de yükselirse hedefe daha kısa sürede ulaşırım.

Sayın SİMURG hocamın sözü var hisseleri o da değerlendirecek zaten.
    Last edited by serdinc35; 08 Ocak 2009, 00:19.

Yorum

• merve35
      Katılımcı
      • 05 Mayıs 2008
      • 125

sn simurg fmızıp hakkında yorum ve önerileriniz nedir teşekkürler

Yorum

• ezgi-li
        Yeni üye
        • 24 Ağustos 2008
        • 15

grund beko yukselme eylımıne yıne başlatı ılk destek yapdıkdan sonra ılk hedefı 0.79

Yorum

• medcezir78
          Yeni üye
          • 23 Eylül 2008
          • 19

iyi geceler arkadaşlar
          PRKAB,FFKRL,DERIM,IBTYO,TSPOR HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞIRMISINIZ

Yorum

• serdinc35
            Aktif
            • 23 Nisan 2008
            • 294

........

PRKAB unutulan bir senet piyasa değerine bakıldığında yatırım için uygun... Satış sorunu yok ihalelerde hep önde güncellenen enerji sektöründe önde kablo vs...kırizi fırsata çevirebilen şirket güçlü yapısıyla her an harekete hazır. işlem fiatı 1.80...
            destek 1.80, direnç 2.50... bu seviyeyi kısa zamanda test edeceğini düşünüyorum...
            ..............

Sağlıkla bol kazançlar...

***********alıntıdır..
            Last edited by simurg; 08 Ocak 2009, 08:41.

Yorum

• MESUTC
              KEYFE KEDER YAZAR
              • 22 Mayıs 2008
              • 4444

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              1.28 kısa vade stop yeri. hisse bana göre düzeltme yapıyor. Daha önce dediğim gibi ihaleye kadar çok sert düşüler ve yükselişler görülebilir. Hacimli işlemler de bu durumu teyit ediyor. destek kırırlırsa stop yapılıp alttan alımlar yapılabilir.
              Düşüncenize tamamen katılıyorum sn Simurg

Saygılar
              Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
                KEYFE KEDER YAZAR
                • 22 Mayıs 2008
                • 4444

Bu konuda hem fikiriz. Eski yazılarımda da bunu belirttim. Teknik anlamda kısa vade ne yapabilir sorusuna verilmiş bir cevaptır. Yanlış anlaşılmasın.
                Yanlış anlamayız sn Hocam, sadece analizinize destek amacıyla gözden kaçmasın istedim.

Saygılar
                Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• mehmet.17
                  Katılımcı
                  • 17 Aralık 2008
                  • 66

tüm kağıtlar çakılıyor. Allah sonumuzu hayır etsin.
                  [B]Ben hayatı çevrimdışı yaşıyorum, hayat beni engellese ne olur ! ! ![/B]

Yorum

• carizzm
                    Tecrübeli
                    • 16 Mayıs 2008
                    • 317

dnzyo yorumu varmıdır hocam

Yorum

• simurg
                      Administrator
                      • 10 Mart 2007
                      • 9248

carizzm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      dnzyo yorumu varmıdır hocam
                      Biri açılışta panik satışı yaptı muhtemelen -8 ile başaladı. 0.95 desteği üstünde tutundu.Bu destek altına sarkmadıkça tutulablir.
                      https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• simurg
                        Administrator
                        • 10 Mart 2007
                        • 9248

Cuma sabahı yazdığım listede vardı. %2.86 artı kapatarak 5.30 direncini kırdı. 5.85 direnci hedef.Bu hafta için izlemeye değer...
                        5.85 kırmayı başarırsa 6.15 hedef olacaktır...

Yorum

• carizzm
                          Tecrübeli
                          • 16 Mayıs 2008
                          • 317

mzbyo ile ilgili düşünceleriniz nelerdir hocam değişik bir senete benziyor, yükselişe devam edermi acaba.bie göz atmanız mümkünmü

Yorum

• simurg
                            Administrator
                            • 10 Mart 2007
                            • 9248

carizzm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            mzbyo ile ilgili düşünceleriniz nelerdir hocam değişik bir senete benziyor, yükselişe devam edermi acaba.bie göz atmanız mümkünmü
                            Değişik mi... Spekülatif hareketleri bol olan bir senet, risk katsayısı yüksek. Teknik görünüm ise kısa vade için zayıf......

Yorum

• PARABELLUM
                              Katılımcı
                              • 01 Ağustos 2008
                              • 37

Simurg Hocam kolay gelsin.Öncelikle endeksi sormak istiyorum ben; Ocakta beklenen düşüş trendi mi başladı yoksa son günlerin kar realizasyonu mu bu sizce? Ve ben 7.75 ten FMİZP aldım,2 gün önce,napmalıyım sizce,gidermi aşağı?Yoksa satmalımıyım şimdi?Acil cevap lütfen..?

Yorum

• simurg
                                Administrator
                                • 10 Mart 2007
                                • 9248

PARABELLUM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Simurg Hocam kolay gelsin.Öncelikle endeksi sormak istiyorum ben; Ocakta beklenen düşüş trendi mi başladı yoksa son günlerin kar realizasyonu mu bu sizce? Ve ben 7.75 ten FMİZP aldım,2 gün önce,napmalıyım sizce,gidermi aşağı?Yoksa satmalımıyım şimdi?Acil cevap lütfen..?
                                Şimdilik realizasyon gözüyle bakıyorum. Kısa vade stopları çalışmış durumda....fmzip: kısa zamanda 7.50 üstüne kendini atmazsa düşüş sürecektir...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information