Simurg'un Köşesi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9248

carizzm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    günaydın sn simurg 0.65 maliyetli ıhevalar var . malum söz konusu iheva olunca insan korkuyor .bir destek direnç belirtmeniz mümkünmü acaba ..agyo düşünüyorum sizce grafiği nasıl..teşekkürler.
    İheva:0.65 üstünde hacimli alımlar henüz gelmedi. 0.65 desteği üstünde tutunmayı bir kaç seans başaşırsa yükseliş gelebilir. Bu desteği kırarsa düşer...
    Agyo:Bu seviylerden alımın büyük risk taşıdığını düşünüyorum...
    https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• simurg
      Administrator
      • 10 Mart 2007
      • 9248

ozay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      simurg hocam merhaba,
      aksue destek ve direnci nedir? durumu nasıl görünüyor senin o taraftan?
      aksue: 1.98 de desteği var. bu destek hacimli kırılmadığı sürece senet tutulabilir.2.20 hedef direnç...

Yorum

• gölge
        Yeni üye
        • 23 Haziran 2007
        • 27

hocam AKENERJİ için ne diyorsunuz

Yorum

• CESUR1985
          Aktif
          • 27 Ekim 2007
          • 360

Asuzu

üstadim Size Yazdiğimda 2 Gün önce Asuzu 3,12 Idi Ve Kisa Hedefi Tutunursa 3,60 Demiştiniz Bugün Hisse 3,32 Oldu Nedir Durumu 8,00 9,00 LARDA gezen bir hisse idi ve hiç aşagı düşmezdi saygılar

Yorum

• simurg
            Administrator
            • 10 Mart 2007
            • 9248

gölge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            hocam AKENERJİ için ne diyorsunuz
            6.25 desteği hacimli kırılırsa stop yapılmalı. Kırılmazsa tutulmalı.

Yorum

• carizzm
              Tecrübeli
              • 16 Mayıs 2008
              • 317

hocam dnzyo da hareket yaklaştı galiba siz ne düşünüyorsunuz.. şu an 0.98

Yorum

• simurg
                Administrator
                • 10 Mart 2007
                • 9248

Parkte ve cytas ta düzeltme tamamlanıyor.Hacimli alımlarla yeniden hareket başlayabilir.....

Yorum

• serdinc35
                  Aktif
                  • 23 Nisan 2008
                  • 294

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Sığ bir senet.Ufak ufak yukarı taşımaya niyetliler sanırım...
                  teşekkür ederim sayın simurg. gubrf nereye kadar gider bugün

Yorum

• halil45tr
                    Katılımcı
                    • 24 Nisan 2008
                    • 144

hocam mesajımı görmedinizmi ?

yoksa sonra mı değerlendireceksiniz?

Yorum

• MESUTC
                      KEYFE KEDER YAZAR
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 4444

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      İheva:0.65 üstünde hacimli alımlar henüz gelmedi. 0.65 desteği üstünde tutunmayı bir kaç seans başaşırsa yükseliş gelebilir. Bu desteği kırarsa düşer...
                      Agyo:Bu seviylerden alımın büyük risk taşıdığını düşünüyorum...
                      Iheva teknik olarak güzel, ancak takas incelemesinde hisse dağıtıldığı görülüyor, dikkatli olmakta fayda var, temel açıdan koza, goldaş ile mukayese edildiğinde sektörünün en pahalı hissesi hala...
                      Umarım kimseyi yanıltmış olmam
                      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• halil45tr
                        Katılımcı
                        • 24 Nisan 2008
                        • 144

hocam bu haberi değerlendirirmisini

halil45tr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        yoksa sonra mı değerlendireceksiniz?
                        ***dohol*** dogan sirketler grubu holding a.s.'nin 06.01.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. 'sirketimizin,
                        cikarilmis sermayesinin tamami ic kaynaklardan karsilanmak suretiyle
                        950.000.000 ytl (%63,33333 oraninda) artirilarak 1.500.000.000 ytl'den
                        2.450.000.000 ytl'ye yukseltilmesine iliskin tescil islemleri usulune uygun
                        olarak tamamlanmistir. Ortaklarimiz, fortis yatirim menkul degerler a.s.'ne ve
                        acentesi olan fortisbank subelerine 12.01.2009 tarihinde itibaren muracaat
                        ederek bedelsiz yeni pay alma haklarini kullanabileceklerdir. Sahip olduklari
                        paylar merkezi kayit kurulusu tarafindan sermaye piyasasi mevzuatinin kaydi
                        sisteme iliskin duzenlemeleri cercevesinde izlenmeye baslanmis olan pay
                        sahipleri bedelsiz paylarini kayden alacaklardir. Sahip olduklari hisse
                        senetlerini kaydi sisteme iliskin duzenlemeler cercevesinde henuz
                        kaydilestirmemis ve fiziken ellerinde bulunduran ortaklarimiz ise bedelsiz
                        paylarini, sermaye piyasasi kanunu'nun gecici 6'nci maddesi ve mkk'nun
                        30.01.2008 tarih ve 294 sayili genel mektubu geregi ancak hisse senetlerinin
                        kaydilestirme islemlerinin tamamlanmasini takiben alabileceklerdir. Bedelsiz
                        pay dagitimina iliskin duyuru metni 07.01.2009 tarihli hurriyet ve milliyet
                        gazetelerinde ilan edilecektir. Basvuru yerleri: Fortis yatirim menkul degerler
                        a.s. Etiler, istanbul fortisbank bakirkoy subesi, istanbul fortisbank kartal
                        subesi, istanbul fortisbank ankara subesi, cankaya, ankara fortisbank izmir
                        subesi, cankaya, izmir fortisbank adana subesi, seyhan, adana. Sirket merkezi,
                        uskudar, istanbul' ***dohol***

şimdi benim ne yapmam gerekiyor elimde bir miktar dohol var

Yorum

• simurg
                          Administrator
                          • 10 Mart 2007
                          • 9248

halil45tr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          eşimin rahatsızlığından dolayı takip edemiyordum bir süredir
                          baktım baya ilerlemişiz.
                          alış fiyatlaımı yazacağım hocam satma zamanı geldimi sizce çünkü bu endeks bir yerden döner gibi geliyor artık.Biliyorumki direk sat demeyeceksiniz ama sizin görüşlerinizin benim açımdan önemini biliyorsunuz.Şimdiden teşekkür ederim.
                          dohol 1,09
                          escom 0,89
                          gubrfb 22,00
                          skbnk 1,08
                          tavhl 3,36
                          tupraş 15,90
                          vesbe 1,12
                          merhaba halil bey; biraz piyasayı izleyip yazmak istedim. Yukarıda yazdığım gibi dün izleymedim.
                          dohol: 1.18 direnci var. Bu direnci hacimli kırmayı başaramazsa vedlaşırsınız. Kırarsa tutmaya devcam edin.
                          escom: 1.02 de fibo %23 direnci var. Kırarsa daha çok gidecek.
                          gübref: hafta başında yeniden kısa vade listeme eklemiştim. Tutmaya devam...
                          skbnk: 1.10 üstünde kaldığı sürece tutulmalı.
                          tavhl: bedellisi var.Senet güçlü durmaya devam ediyor lakin 3.52 de direnci var. Bu direnç kırılmadıkça yükseliş başlamayacaktır. Geri çekilme olabilir.3.44 kısa vade stop yeri.
                          Vesbe : Trend devam ediyor....

Yorum

• MESUTC
                            KEYFE KEDER YAZAR
                            • 22 Mayıs 2008
                            • 4444

umarım topikte NUGYO nun 1.42-1.52-1.66 olmak üzere 3 tavanını değerlendirebilen dostlarımız olmuştur.

Turcas fena görünmüyor 2.68-2.70 kademelerinden alım düşünülebilir. stop; 2.64
                            Last edited by MESUTC; 07 Ocak 2009, 11:54. Sebep: stop belirtmek amacıyla
                            Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• serdinc35
                              Aktif
                              • 23 Nisan 2008
                              • 294

serdinc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              hocam iyi akşamlar

ben ADNAC - HDFYO - PRKAB - TEKFK - YKGYO - YTFYO ile ilgili kısa vade bilgi istiyordum.

TEŞEKKÜR EDERİM...
                              hocam vaktiniz olursa değerlendirebilir misiniz.

Yorum

• yagan
                                Aktif
                                • 23 Mayıs 2008
                                • 76

hocam öncelikle bunca emeğiniz için çok teşekkür etmek istiyorum.sorum ykb.Son yükselişe ayak uyduramadı sanırım.bu hisse uzun süredir elimde ve zararım çok.görüşünüz nedir.saygılar...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information