dekolaj Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
2.28 direnci var bu direnci geçemezse düzeltme başlayacaktır. Kırmayı başarırsa hedef direnç 4.40....
-
Herkese iyi geceler, yarın sabah kaldığım yerden devam etmeye çalışacağım...:7_6_5v:
Yorum
-
hocam teşekkürler. iyi gecelersimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerkese iyi geceler, yarın sabah kaldığım yerden devam etmeye çalışacağım...:7_6_5v:
Yorum
-
ustat bende gsd hakkın daki fikirler ihtiyacımız var. ayrıca ben hala alıntı yapmadan mesaj yazamıyoum.mehmet.17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg hocam bi gsd yorumu alabilirmiyim? teşekkür ederim.
Yorum
-
sayın mertoo simurg hocam GSD için 0.40 üzerinde kaldıkca yükseliş trendinde olacaktır dedi.mertoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterustat bende gsd hakkın daki fikirler ihtiyacımız var. ayrıca ben hala alıntı yapmadan mesaj yazamıyoum.[B]Ben hayatı çevrimdışı yaşıyorum, hayat beni engellese ne olur ! ! ![/B]
Yorum
-
(30.12.2008)tekin060 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam bugün itibari ile AEFES te pozisyon aldım,,kısa vade de 10.00'ın üstüne bir hareket gerçekleştireceğini düşünüyorum,,şahsi kanaatim tabiki
Sizin öngörüleriniz nedir hocam? zahmet olmazsa.
(02.01.2009)tekin060 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSimurg hocam nasılsınız,,umarım keyifler yerindedir
Hocam,,GUBRF yorumunuzu alabilirmiyim?
Ben buralardan yukarıya yada aşağıya sert hareket bekliyorum,,
Uzun süredir,,sıkışık bir seyir izliyor,,23.70'in hacimli geçilmesi durumunda yolu açılır diye beklentim var,,o yüzden 22.90'dan pozisyon açtım,,
Borsanın yükselişinede geçmiş günlerde tepki verememişti,,o yüzden 1-2 gündür artan hacim beni umutlandırıyor..
Sizin şahsi düşünceleriniz nedir hocam
Hocam bir alkışı haketmedik mi
iyi geceler
Yorum
-
tekin060 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster(30.12.2008)
(02.01.2009)
iyi geceler
Yorum
-
alkışlar itibar puanı olarak hanenize eklenmiştir...tekin060 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster(30.12.2008)
(02.01.2009)
iyi geceler
Yorum
-
cytas da öyle 1.73ü gördükten sonra sert bi hareketle 1.84e kadar geldicarizzm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
prkte
el attılar tekrar 1.30 üstü olabilir.'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum

Yorum