Simurg'un Köşesi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Polat Aksoy
    Katılımcı
    • 05 Mayıs 2008
    • 68

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana göre eministe uzun vadeli yükseliş trendi sona ermiştir. SOn haftalardaki yükseliş hareketinin boyu ve hacmi bunu gösteriyor. Kısa vade içinde sert aşağı yada yukarı sert hareketlerin olması normaldir. 3.64 altına sarktığı taktirde kısa vadeli yükseliş trendi de bozulacaktır. Teknikte hangi indikatörlere baktığım konusuna gelince bu aslına 2 cümle ile açıklanamayacak kadar karmaşık. gün içi işlemlerde ya da kısa vadeli 15 -30-60 dk. grafiklere bakarım. Favori indikatörlerime de bu zaman aralıklarına göre bakarım.Sizin dikkat edebileceğiniz kısa vade indikatörlerine gelince Rsı-CCı-Stch-Mom. dörtlüsünden işe başlayın derim..
    Teşekkürler sayın hocam, ben de zaten toplam olarak : bollinger(ema,sma,tma,wma),volume,cci,aaron,rsi,st ch,trix,willams, mom değerlerine bakıyorum ama demekki daha dikkatli bakmam gerekecek hocam işin kolayına kaçıp sizi takip de ediyoruz ama seansın çok hareketli saatlerinde pek de bakamıyorum foruma bu açıdan kayıptayım sanırım sizlere kolay gelsin kısa vadede önerilerinizi bekliyoruz bu arada YORUMCU hocam size de teşekkür ederim verdiğiniz bilgiyi bilmiyordum benim için yararlı oldu biraz uzak durayım bu senetten
    [COLOR="Indigo"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][COLOR="Blue"]Mevlana [/COLOR]

Yorum

• hakkiguzel
      Yeni üye
      • 03 Kasım 2008
      • 12

merhaba sayın simurg.. GUBRF teki %271 bedelsiz artırım sonucu fiyatı 24 tl den 6.55 geldi. bu gelişmelerden sonra hisse hala pirimlimi? bir miktar daha aşağı gelirmi? yoksa ralli başlıyormu? hisse sayısı * hisse fiyatı = piyasa değerini veriyor yanılmıyorsam. buna göre GUBRF piyasa değeri 36.900.000 çıkıyor. ama analizlerde görünen 134.300.000 dür. acaba hesaplarımda bir yanlışlık mı yapıyorum yoksa hissenin çok ucuz olduğu anlamınamı geliyor? teşekkür ederim.

Yorum

• oflazhan
        Katılımcı
        • 06 Mayıs 2008
        • 95

hakkiguzel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        merhaba sayın simurg.. GUBRF teki %271 bedelsiz artırım sonucu fiyatı 24 tl den 6.55 geldi. bu gelişmelerden sonra hisse hala pirimlimi? bir miktar daha aşağı gelirmi? yoksa ralli başlıyormu? hisse sayısı * hisse fiyatı = piyasa değerini veriyor yanılmıyorsam. buna göre GUBRF piyasa değeri 36.900.000 çıkıyor. ama analizlerde görünen 134.300.000 dür. acaba hesaplarımda bir yanlışlık mı yapıyorum yoksa hissenin çok ucuz olduğu anlamınamı geliyor? teşekkür ederim.
        arkadaşlar bu bedelli bedelsiz hangi hisse ne kadar ve nezaman veriyo-bölünüyo bunu görebileceğimiz bir site,kaynak vs. varmı?

Yorum

• dekolaj
          Katılımcı
          • 04 Temmuz 2008
          • 1

üstat ereğli buralardan tekrar toparlanırmı nedersin buralardan alım uygunmudur yoksa biradaha beklemek mi gerek bi yorum yaparsanız sevinirim teşekkürler

Yorum

• gunguruk
            Aktif
            • 23 Mayıs 2007
            • 191

oflazhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            arkadaşlar bu bedelli bedelsiz hangi hisse ne kadar ve nezaman veriyo-bölünüyo bunu görebileceğimiz bir site,kaynak vs. varmı?
            http://www.tacirler.com.tr/arastirma/temettu.pdf

Yorum

• oflazhan
              Katılımcı
              • 06 Mayıs 2008
              • 95

teşekkürler..

Yorum

• hakkiguzel
                Yeni üye
                • 03 Kasım 2008
                • 12

TTRAK hakkındaki yorumlarınızı alabilirmiyim. iyi çalışmalar

Yorum

• hakkiguzel
                  Yeni üye
                  • 03 Kasım 2008
                  • 12

syn oflazhan yatırım firmalarının sitelerinden ögrenebilirsin. veya yatırım firmalarının müşterisi isen online işlem programlarını download edip kullanabilirsin.

Yorum

• derya
                    Yasaklı
                    • 14 Ocak 2008
                    • 177

slm simurg nasılsınız ülker nasıl

Yorum

• BARAbey
                      Aktif
                      • 08 Mayıs 2008
                      • 201

Hocam Güneş Sigorta 1.35 üzeri şu An .tutmaya Devam Mi.tşk

Yorum

• quest01
                        Yeni üye
                        • 05 Temmuz 2007
                        • 3

slm hocam ıheva yorumu alabılırmıyım.tesekkur edrım.

Yorum

• safarii
                          Yeni üye
                          • 01 Aralık 2008
                          • 42

ne oluyor

sn: simurg hocam
                          sizce borsada ne oluyor geriye dönüşmü yoksa düzeltmemi borsadaki lerin ençok merak ettikleri konu bu bu konudaki öneri ve görüşünüzü alabilirmiyim

Yorum

• micon
                            Yeni üye
                            • 08 Ocak 2009
                            • 3

carizzm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            inşallah almamışsındır.
                            yok almadım çok şükür ki. çok kötü çakıldı valla, nasıl oldu anlamadım pek be bilgili değilim borsa konusunda ama sanki bir manipülasyon döndü orda gibime geliyor.

Yorum

• mehmet.17
                              Katılımcı
                              • 17 Aralık 2008
                              • 66

hocam merhaba,

cytas maliyet 1.73 önümüzdeki hafta sizce ne olur?
                              [B]Ben hayatı çevrimdışı yaşıyorum, hayat beni engellese ne olur ! ! ![/B]

Yorum

• Timur
                                Tecrübeli
                                • 22 Mayıs 2007
                                • 352

safarii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                sn: simurg hocam
                                sizce borsada ne oluyor geriye dönüşmü yoksa düzeltmemi borsadaki lerin ençok merak ettikleri konu bu bu konudaki öneri ve görüşünüzü alabilirmiyim
                                çok kilit bir soru sordunuz bunu bilmek demek kapıyı aralamak demek,belki seçimlere kadar çıkabilir ama bu geri dönüş anlamında değil de piyasanın seçimlere desteği olarak düşünülebilir.. diye düşünüyorum..

bi de hoca ya soralım ondan dinleyelim

Yorum

Working...
                                X

Debug Information