Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sn asus hiç bedellli veya bedelsiz sermaye artırımı yaşamadım, detaylarını bilmiyorum üstadlar sorunuza daha açıklayıcı cevap vereceklerdir.ama bildiğim kadarıyla senet sayının artmış olması lazım.
1 hiiseniz var idi ise size 2,71 tane daha BEDELSİZ HİSSE verilmiştir , 1 + 2.71 = 3,71 hisseniz olur böylece ( açıklanan tarihten daha önce aldı iseniz hiissenizi)
hesaabının buna göre yapabilirsiniz
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
sn simurg, 7 OCAKTA GUBRF HİSSELERİNDEN 150 ADET 24,60 ALMIŞTIM BU GÜN HİSSENİ 6,55 DÜŞMÜM %73 ........ sermaye artirimi : gubrf.e (% 271,13 bedelsiz. OLMUŞ BİLGİ VEREBİLİRMİSİN ÇOK PANİK OLDUM
sn simurg, 7 OCAKTA GUBRF HİSSELERİNDEN 150 ADET 24,60 ALMIŞTIM BU GÜN HİSSENİ 6,55 DÜŞMÜM %73 ........ sermaye artirimi : gubrf.e (% 271,13 bedelsiz. OLMUŞ BİLGİ VEREBİLİRMİSİN ÇOK PANİK OLDUM
elinizdeki hisse sayısı da o oranda yükselmiştir bedelsiz olarak...
Yorum