prkte 20 11. 08 de 0. 66 larda önerdiğim hisse idi hala kv 1.50 hedefi ile 1.19-1.23 arası alım düşünülebilir gibi geliyor bana bilmem sn simurg ne der
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
kozad 0.86 seviyelerinden 3 aylık sürede %30 kazandırır diye tahmin ediyorum, benim için tatminkar bir beklentidir, sizleri bilmem ;)Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
hocam 30 desteği kaç puanda şuan?simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEndeks gevşemeye başladı , senetlerde etkileniyor. İmkb 30 desteğine dikkat...
Yorum
-
Sizin hisseniz eğer varsa onun performansı zayıf olabilir ama genel anlamda tedirgin edecek bir ortam yok borsa çok dar aralıkta gidip geliyorhocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersaat 14:20 ye kadar iyiydi. ne oldu böyle 2. seans yaaa.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
hocam ne dersiniz imkb30 34039da usd desteğinin tl karşılığı olarak 200 puan altında bu destek kırılmışmıdır sizcesimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
Hacim bir haftadır çok dar alanda paslasıyor Hocam bu hacimle ne dirençler kırılır ne destekler... Ancak hisseden hisseye yüzen gezen 3-5 kuruş var zaten ;)Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Şu an piyasada hisseden hiisseden hisseye geziliyor, para grişi de olmayınca birinde kar realize edilip bir başka hissede soluklanılıyor stop noktalarında petkim ama bu zayıf hacimle stop da önermem, yeni yıl sonraki piyasa şartlarında hareketleneceğini sanıyorum. stop 4.49 düşünülebiliraltima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın MESUTC,
rica etsem PETKM için yorum yapabilir misiniz?maliyetim 4.66...hedef 5.06 idi,ancak bir türlü hareketini yapamadı...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
1.75 oldu...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersngyo 'ya bir daha dikkat çekeyim, senetler yazılıp çizildikçe gözden kaçıyor...
Yorum
-
teşekkürler...MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞu an piyasada hisseden hiisseden hisseye geziliyor, para grişi de olmayınca birinde kar realize edilip bir başka hissede soluklanılıyor stop noktalarında petkim ama bu zayıf hacimle stop da önermem, yeni yıl sonraki piyasa şartlarında hareketleneceğini sanıyorum. stop 4.49 düşünülebilir
Yorum
-
1.77ye geldi 1.75ten aldım nasıl oldu anlamadım ama onun öncesinde de 1.71 yazıyordu alışa ii oldu bölealtima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.75 oldu...'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
Prkte ye hemen de git dememiştik ;( 1.24 idi yazdığım da fiyatıBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
ereğli beklenen hareketi yapıyo gibi son 20dk bakalım 4.14ü geçecek mi'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
Hoşgeldin,renk kattınMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPrkte ye hemen de git dememiştik ;( 1.24 idi yazdığım da fiyatı
...
Yorum

Yorum