Simurg'un Köşesi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mehmet emin
    Tecrübeli
    • 19 Ağustos 2008
    • 303

dekolaj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam o bayan elsallıyoya o nedemek anlamadım geçti borun pazarı mı demek yoksa yok değiştirmemi demek anlayamdımda

hocam az önce ben de krdmdye girdim de ben de anlayamadım ne demek olduğunu biraz daha açar mısınız
    'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'

MEDUM

Yorum

• yagan
      Aktif
      • 23 Mayıs 2008
      • 76

hocam alka demiştim ama.müsaitseniz.

Yorum

• simurg
        Administrator
        • 10 Mart 2007
        • 9248

utopya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        hocam, kolay gelsin...arçelik bu gün için düzeltme yapabilir mi? ne yapacağımı bilmiyorum...hacim artmış, ama bir yandan da düşer mi diye kararsız kaldım...
        arçelik yerine KARDEMİR D ye mi geçsem? ikilem de kaldım...yorum alma
        m mümkün mü? teşekkürler...
        yükselişlerde hedef fiyatınıza ulaşmışsanız reailize edebilirsiniz. Korku ile işler planlanmaz. stop seviyenizi belirleyin ona göre hareket edin. Seçenek olarak kağıt değiştirmek yerine bir diğer seçenekleride göz ardı etmemek gerekir değil mi. Misal elinizdeki senetin bir bölüm realize edip başka bir sentte pozs. açmak gibi...
        https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• simurg
          Administrator
          • 10 Mart 2007
          • 9248

yagan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          hocam alka demiştim ama.müsaitseniz.
          alka 1.62 direncini kırdı. şimdi 1.68 aylık grafikteki bb direncinde. Bu direnç üzerinde hacimli laımlar gelirse büyük bir ralli gelebilir. Ya da buraya kadar yeter deyip aşğı salacaktır seneti. Hacimli alım ya da satımlar sizin için yol gösterici olacaktır.1.58 bana göre stop yeri.

Yorum

• simurg
            Administrator
            • 10 Mart 2007
            • 9248

dekolaj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            hocam o bayan elsallıyoya o nedemek anlamadım geçti borun pazarı mı demek yoksa yok değiştirmemi demek anlayamdımda
            Panik yok diyor.Satırları iyi okuyun diyor. Acele işe şeytan karışır diyor...

Yorum

• simurg
              Administrator
              • 10 Mart 2007
              • 9248

Ivır zıvır senetler ralli havasına girip millet gaza gelmeye başladıysa endeks konusunda tedbirli olunmalı.Riskli işlemlerden kaçınmanızı tavsiye derim.

Yorum

• mehmet.17
                Katılımcı
                • 17 Aralık 2008
                • 66

hocam izmir demir ve kardemir ikinci seansta takip ediyorum haraketlilik yok. kısa vadede harakete geçerler mi acaba?
                [B]Ben hayatı çevrimdışı yaşıyorum, hayat beni engellese ne olur ! ! ![/B]

Yorum

• dekolaj
                  Katılımcı
                  • 04 Temmuz 2008
                  • 1

hacam valla satır arasını falan ben pek anlamıyom çünkü borsa işinde pek deneyimli dilim sadece bikaç kaat var takip ettiğim ereğli faln ama sende şu meslektaşına bi yardım edersde o satır arasında okuduğunu bene paylaşırsan sevinirimi kardemir aldım zaten ama hani satır arası onuda anlayamadım neyse girdik artık kardemire bakalım sonumuz hayır ola

Yorum

• simurg
                    Administrator
                    • 10 Mart 2007
                    • 9248

imkb 30 usd

22322 usd seviyeleri hacimli kırlırsa stop uygulanmalı

Yorum

• mehmet emin
                      Tecrübeli
                      • 19 Ağustos 2008
                      • 303

mehmet.17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      hocam izmir demir ve kardemir ikinci seansta takip ediyorum haraketlilik yok. kısa vadede harakete geçerler mi acaba?
                      hocam izmdc 1.53ü geçemedi 1.49a geri gelcek gibi bir de sngyo demiştiniz o da 1.73ü geçemedi o da 1.70in altını denicek gibi buralarda alım fırsatı olur mu ne dersiniz
                      'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'

MEDUM

Yorum

• simurg
                        Administrator
                        • 10 Mart 2007
                        • 9248

mehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        hocam izmdc 1.53ü geçemedi 1.49a geri gelcek gibi bir de sngyo demiştiniz o da 1.73ü geçemedi o da 1.70in altını denicek gibi buralarda alım fırsatı olur mu ne dersiniz
                        Endeks gevşemeye başladı , senetlerde etkileniyor. İmkb 30 desteğine dikkat...

Yorum

• mehmet.17
                          Katılımcı
                          • 17 Aralık 2008
                          • 66

neden herkes sustu ya, arkadaşlar canınız sağ olsun bugün gider yarın gelir. dünya fani...
                          [B]Ben hayatı çevrimdışı yaşıyorum, hayat beni engellese ne olur ! ! ![/B]

Yorum

• MESUTC
                            KEYFE KEDER YAZAR
                            • 22 Mayıs 2008
                            • 4444

slm kolay gelsin topik sakinlerine, başarılarınızın devamını temenni ederim sn simurg. Umarım herkesin keyfi yerindedir
                            Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• EFEKENT
                              Kıdemli
                              • 15 Mayıs 2008
                              • 4329

saat 14:20 ye kadar iyiydi. ne oldu böyle 2. seans yaaa.
                              "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                              Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• MESUTC
                                KEYFE KEDER YAZAR
                                • 22 Mayıs 2008
                                • 4444

sevmiyorum bu hisseyi ama 1.25-130 aralığından alım NUGYO için kv iyi görünüyor ama 100-200 adedi geçmemeli alımlarınız ;)
                                Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information