Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
29.12.2008 kısa vade için izlenmesi gereken senetlerden bazıları... AKCNS-AYEN-AKBNK-AGYO-ENKA-FENİS-FORTS-FROTO-GUBRF-GRNYO-İNDES-IZDMC-İZOCM-KCHOL-KONYA-PNSÜT-PINSU-PETUN-TTKOM-TUPRS-VESTEL-VESBE-YYGYO
listeye yeniden göz atmakta fayda var, gerilerde kaldı..
hocam düşünüyorumda tüm forum oalrak bir kağıta girsek kaldırsak sonra çıksak olmaz mı :P
heeee heeee cin olmadan adam çarpmak haaa. Keyborsanın hedef ve amaçları dışında bir fikir. Her koyun kendi bacağından asılmalı ki kimse kimse günah yıkma telaşı içinde olmasın değil mi...
hocam buarada ereğliye taktımya ben yanlış yazdım ereğli diil kardemir d almıştım izmdc arasında derken ereğli diil kardemir d için diycektim şimdide aynı bahttan bahsediyomusun yoksa izmiremi geçsem kardemirden ne dersin
heeee heeee cin olmadan adam çarpmak haaa. Keyborsanın hedef ve amaçları dışında bir fikir. Her koyun kendi bacağından asılmalı ki kimse kimse günah yıkma telaşı içinde olmasın değil mi...
hocam sizin için sorun yok, siz bu kadar yorum ve analiz ile kazandığınız sevaplarla, ordan gelecek günahları amorti edersiniz zaten.
ölede tabi herkesin bahtıda bende pek baht yoktur hocam takip ettiğim kadrıyla sen daha bahtlısın ondan soruyorum yani
Bizim burada yazıp çizdilerimiz gidiyor millet bizi de kazanıyor sanıyor heralde ...Yok öyle bişey. Hocanın dediğini yap yaptığını yapma diye boşa dememiş atlarımız. ...
hocam buarada ereğliye taktımya ben yanlış yazdım ereğli diil kardemir d almıştım izmdc arasında derken ereğli diil kardemir d için diycektim şimdide aynı bahttan bahsediyomusun yoksa izmiremi geçsem kardemirden ne dersin
hocam, kolay gelsin...arçelik bu gün için düzeltme yapabilir mi? ne yapacağımı bilmiyorum...hacim artmış, ama bir yandan da düşer mi diye kararsız kaldım...
arçelik yerine KARDEMİR D ye mi geçsem? ikilem de kaldım...yorum alma
m mümkün mü? teşekkürler...
Yorum