Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Evet çok faydalı oluyor.Allah razı olsun diyim bende.Hocam müsait olduğunuzda tupraş yorumu alabilirmiyim (destek ve dirençleri)
İyi akşamlar.KOLAY GELSİN..
Tüpras:16.00 desteğinin çalıştığını görüyoruz. Macd 0 çizgisinin üstünde tutundu.Bundan sonra dikkat edecğimiz husus hacim hareketleri ile birlikte yükselen kanalın alt band desteği olan 15.80 nin aşağı hacimli olarak kırılmaması. Bu destek kırılımadığı sürece senet tutulmalıdır. 16.30 da direnç oluştu. Bu direncin kırılması ise yükselişi tetikleyebilir.
Simurg Hocam,, iyi niyetiniz,, paylaşımcı ve yerinde değerlendirmelerinizle bir çok yatırımcıya yol gösteriyorsunuz ve ,,
Kendi adıma size teşekkürü bir borç olarak görüyorum,,
Özellikle borsaya yeni yeni giren ve piyasayı tanımaya çalışan arkadaşlarımızın özellikle SİMURG hocanın her cümlesine dikkat etmesi gerekliliğini ve uyarıları dikkatle dinlemesi gerektiğin de hemfikirim
Sonuçta spekülatif kağıtlar konusunda uyarıları,,temeli güçlü ve tekniği güçlü kağıtlara harekete geçmeden önce dikkat çekerek bir çok yatırımcının kar elde etmesinde en büyük katkıyı yapmıştır,,
Bazen ustaya soru sorarken gerek BURCE olsun gerek EMNIS olsun spekülatif kağıtlar olduğunu bilmeme rağmen pozisyonu açıp kapatacağım seviyeleri önceden belirlemiş olduğum için ve bazı çalışmalar sonrası riskin farkında olarak alıp bir kaç gün içinde abartmadan çıkıyorum,,bu kağıtlarla ilgili soru sorarken de açıkçası ustanın kızacağını bu kağıtta ne işin var diyeceğini de tahmin ediyorumsonu na kadar da haklı
Ancak ne olursa olsun bu kağıtlara yüksek seviyelerden girmek ve pozisyon almak risklidir özellikle trene son binen yolcular iseniz,,malın elinizde kalma olasılığı yüksektir,,bir sözle açıklayacak olursak( pirince giderken eldeki bulgurdan olmamak lazım)o yüzden her zaman temeli güçlü kağıtlar dan vazgeçmemek lazım
Kısaca özetleyecek olursak Usta ya verdiği emeklerden ötürü saygı ve sevgilerimi iletiyorum
Teşekkür ederim.
Mahcup ediyorsunuz beni. Kazancınız bol ve bereketli olsun.Sevgiler, selamlar.
Hocam bugün itibari ile AEFES te pozisyon aldım,,kısa vade de 10.00'ın üstüne bir hareket gerçekleştireceğini düşünüyorum,,şahsi kanaatim tabiki
Sizin öngörüleriniz nedir hocam? zahmet olmazsa.
Bugün direnç kırdı günlükte.10.10 üstünde tutunmayı başarırsa kısa vadede 10.60 ı kırmayı deneyeceklerdir.
Simurg hocam UCAK da operasyon tamamlanmamış gibi duruyor ne düşünüyorsunuz?
Sert hareketlere bakarsak öyle görülüyor. 0.90 desteği kırılmadıkça yükseliş potansiyelini sürdürecektir. Yarın durum muhtemelen netleşir. Hacim hareketlerini izleyelim.
üstad çimentoları sormuştum bugün verdiler bir nedeni var mı ..bir batı soke yotumu yapabilir misniz???
çimentolar kısa vade içinde güzel pirimler yaptı. Düşmeleri normal.batı söke de ise bugün açıkçı avlamış olabilirler.0.83 aşağı kırılmadıkça tutulmalı.
teşekkürler üstad ..saolasın!!! nacizane ben şunu merak ediyorum üstad!!bu kadar insana nasıl cevap yetiştirebiliyorsunuz???valla ben kendşmi sizn yerinize koyuyom..inanın 10 cevap veririm 11 de ölürüm sıkıntıdan...bir dahada yanıt filan vermem)) bu bakımdan hakikaten sizi ve tüm keyborsa ekibini kutlamak istiyorum..gerçekten büyük özveri gösteriyorsunuz..teşekkür ediyorum başarılarınızın devamını diliyorum..saolun varolun!!!!!!!!!!!!!!
teşekkürler üstad ..saolasın!!! nacizane ben şunu merak ediyorum üstad!!bu kadar insana nasıl cevap yetiştirebiliyorsunuz???valla ben kendşmi sizn yerinize koyuyom..inanın 10 cevap veririm 11 de ölürüm sıkıntıdan...bir dahada yanıt filan vermem)) bu bakımdan hakikaten sizi ve tüm keyborsa ekibini kutlamak istiyorum..gerçekten büyük özveri gösteriyorsunuz..teşekkür ediyorum başarılarınızın devamını diliyorum..saolun varolun!!!!!!!!!!!!!!
Keyborsa'nın sloganı belli: Küçük yatırımcı dostu tek borsa sitesi
Küçük yatırımcı sürekli tüyo peşinde koşarken birikmilerini çarçur ediyor. Bir zamanlar bizlerinde yaptığı gibi. Bilinçli yatırım yapmayı öğrenmek için buradayız hepimiz. Bizde tüyo yok, ortak akıl var.Arkadaşların duaları eksik olmadığı sürece bu işi yapmaktan zevk duyacağım. Siz de sağolun varolun...
Yorum