mutlu bir yıl diliyorum herkese..
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
hocam sngyoyu ben de merak ediyorumsozcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhepinizin yeni yılını kutluyorum arkadaşlar.
sngyo'da durum nedir. değerlendirebilirmisiniz. yükseliş devam edermi?
ayrıca demir çelik hisseleri dediğiniz gibi yükselmeye başladı şu an izmdc 1.6yı gördü onu kaçırdık ama krdmd var o da 0.54te bugün bunların günü olacak gibi ama eregl hala 4.2yi geçemedi'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
kardemir 10 yıllık ray ihalesi almış, doğrumu? bu çıkışın bunla alakası varmı ve bu seviyeler alım için uygunmu hocam? teşekkürler...hocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın hocam kardmd için sizden yorum bekliyoruz. saygılar
Yorum
-
56 da güçlü direnci var 55 e satış yazdım hayırlısı. bu arada gözüm cytas da sanki daha fazla gevşemeyecek."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
borsadaki toplam lot sayısının 4te1i krdmdye ait ayrıca parasal olarak 10da1 i de krdmd de bu krdmdye nasıl etki yapacak acaba krdma ve krdmb gibi coşarmıyız yoksa böle yerimizde mi saycaz görecez bakalım'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
Merhaba, arkadaşlar bol kazançlar. Bugün seansları işim gereği takip edemedim. Sorularınıza kısa kısa cevap yazayım...
Yorum
Yorum