hiram Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Cuma günü demir çelik sektörünün lokomotifi olcak demiştik. Nitekim oldular...mehmet.17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkardemir a ve kardemir b çıkıp gitti kardemir d neden yerinde sayıyor?
Yorum
-
Hacimli alımlara bakarsak yükseliş 0.64 hedefine kadar sürecek...hocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın hocam kardmd için sizden yorum bekliyoruz. saygılar
Yorum
-
Muhtemelen bedelli açıklarlar... İhaleye kada çıt çıkar mı bu konuda bilemem..murti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhacam prkte bedelimi bedelsizmı sizce kagıtın durumu nedır teşkurler
Yorum
-
toaso yorumu alabilir miyim hocam acil olaraktan direnci 1.21 bu kağıdın
bir de hocam sngyo 1.75i geçemedi yükseliş devam edecek mi onu da yorumlar mısınız teşekkürler'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
geçen hafta dediğim gibi 1.68 üstünde kaldıkça pozitif olcaktır. altında gelebilecek hacimli satışlar düşüşü hızalnadıracaktır.yagan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam acil alka yorumu istesem müsaitseniz
Yorum
-
sozcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhepinizin yeni yılını kutluyorum arkadaşlar.
sngyo'da durum nedir. değerlendirebilirmisiniz. yükseliş devam edermi?Düzeltme gelebilir. 1.73 kırılırsa stop yapılmalı. Allatn almayı deneyebilirsiniz... Destek kırılmazsa tutumaya devam edilemli.mehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam sngyoyu ben de merak ediyorum
ayrıca demir çelik hisseleri dediğiniz gibi yükselmeye başladı şu an izmdc 1.6yı gördü onu kaçırdık ama krdmd var o da 0.54te bugün bunların günü olacak gibi ama eregl hala 4.2yi geçemedi
Yorum
-
teşekkür ederim hocam sngyo yorumu için onu boşalttım az önce ben toaso yorumu alabilir miyimmehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertoaso yorumu alabilir miyim hocam acil olaraktan direnci 1.21 bu kağıdın
bir de hocam sngyo 1.75i geçemedi yükseliş devam edecek mi onu da yorumlar mısınız teşekkürler'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
hocam sabah takip edemedim yeni geldim daha okuldan kardemir için 64 e kadar çıkar demişsiniz sanırım 56 - 57 lerde takıldımı yoksa banamı öle geliyo nedersiniz elimdekileri tutmaya devam edimmi bi yorum yaparsanız çok sevinicem şimdiden çok teşekkürler
Yorum
-
TABANA VE TEPKI SURECI OLUMLU GELISIYOR. SON 16 GUNDE OLUSAN 2.68-2.10
ARALIGINDAKI DINLENME SURECI OLUMLU GELISIYOR.
HISSEDE UZUN VADELI TABAN VE YATAY BANT TRENDININ ARDINDAN SON GUNLERDE
OLUSAN DARALMA OCAK AYINDA OZLLIKLE HISSESENETLERI TARAFINDA COK CIDDI
OLUMLU DALGALANMANIN OLABILECEGI VE ENDEKSE BAGLI BIR HISSE OLMASI
NEDENIYLEDE GARANTIBANKASIDA HEDEFIN KISA VADEDE 2.68 DIRENC SEVIYESINI
GECEREK 2.90 SEVIYESINDE OLUSAN 100 GUNLUK HAREKETLI ORTALAMASINA KADAR
BIR YUKSELIS GETIREBILECEGINI SOYLEYEBILIRIZ.
1-2 SEANS ICINDE TEKRAR BIR ONCEKI SON ZIRVE OLAN 2.68 UZERINDE HAREKET
GETIREREK 09-09-2008 TARIHINDE OLUSAN SERT DUSUS HAFTASINDAKI 3.04 BOSLUGUNU
DOLDURMAK UZERE OCAK AYI ICINDE HAREKETINE IKINCI ADIMDA HAREKET EDEBILECEGINI
TAHMINETMEKTEYIZ.
HISSENIN TABAN DIP SURECIDE ORTA VE UZUN VADEYE YONELIK OLUMLU ISARETLER
VERMEYE DEVAM EDECEKTIR.
ZARARKES SEVIYESI 2.48
(ANALIZE ILISKIN GRAFIK EKTE BULUNMAKTADIR)
HALIL RECBER
ANADOLU YATIRIM
* * *
BURADA YER ALAN YATIRIM BILGI, YORUM VE TAVSIYELERI YATIRIM DANISMANLIGI
KAPSAMINDA DEGILDIR. YATIRIM DANISMANLIGI HIZMETI SERMAYE PIYASASI KURULU
TARAFINDAN YAYIMLANAN SERI:V, NO:52 SAYILI `YATIRIM DANISMANLIGI FAALIYETINE
VE BU FAALIYETTE BULUNACAK KURUMLARA ILISKIN ESASLAR HAKKINDA TEBLIG`
CERCEVESINDE ARACI KURUMLAR, PORTFOY YONETIM SIRKETLERI, MEVDUAT KABUL
ETMEYEN BANKALAR ILE MUSTERI ARASINDA IMZALANACAK YATIRIM DANISMANLIGI
SOZLESMESI CERCEVESINDE SUNULMAKTADIR. BURADA ULASILAN SONUCLAR TERCIH
EDILEN HESAPLAMA YONTEMI VE/VEYA YORUM VE TAVSIYEDE BULUNANLARIN KISISEL
GORUSLERINE DAYANMAKTA OLUP, MALI DURUMUNUZ ILE RISK VE GETIRI
TERCIHLERINIZE UYGUN OLMAYABILECEGINDEN SADECE BURADA YER ALAN BILGILERE
DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERILMESI SAGLIKLI SONUCLAR DOGURMAYABILIR`
hocam anadolu yatırımın garanti analizi ne dersiniz garanti için 2.9 diyor ama bir de sizin görüşünüzü almak istedim zira siz de garanti için 2.68 direncini hedef gösteriyordunuz burayı aşma umudu var mı'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
krmd D bugün 57 yi geçemez zaten tavanı 57.dekolaj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam sabah takip edemedim yeni geldim daha okuldan kardemir için 64 e kadar çıkar demişsiniz sanırım 56 - 57 lerde takıldımı yoksa banamı öle geliyo nedersiniz elimdekileri tutmaya devam edimmi bi yorum yaparsanız çok sevinicem şimdiden çok teşekkürler[B]Ben hayatı çevrimdışı yaşıyorum, hayat beni engellese ne olur ! ! ![/B]
Yorum
-
tavan 0.59...mehmet.17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkrmd D bugün 57 yi geçemez zaten tavanı 57.
Yorum
-
Yazdıklarım açık ve net. Anlaşılmayan bişey yok destek kırılmadıkça tutun. Bugünün yarını da var...dekolaj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam sabah takip edemedim yeni geldim daha okuldan kardemir için 64 e kadar çıkar demişsiniz sanırım 56 - 57 lerde takıldımı yoksa banamı öle geliyo nedersiniz elimdekileri tutmaya devam edimmi bi yorum yaparsanız çok sevinicem şimdiden çok teşekkürler
Yorum
-
YKGYO GÜNLÜK HAREKETİ
saat 09:45 --- AÇILIŞ 0,61 işlem hacmi 2.000tl
saat 10:15 --- direnç kırılamadı fiyat 0,64 işlem hacmi 93.000tl
saat 10:23 --- direnç kırılamadı fiyat 0,62 işlem hacmi 123.000tl
saat 11:15 --- direnç tekrar denendi fiyat 0,64 işlem hacmi 180.000tl
saat 12:00 --- direnç tekrar denendi fiyat 0,64 işlem hacmi 277.000tl (5 DAKİKA ÖNCE 60.000TL.LİK SATIŞ YEDİ VE 0,62'YE DÜŞMESİNE RAĞMEN)
saat 12:25 --- direnç kırılamadı fiyat 0,63 işlem hacmi 293.000tl (20.000TL.LİK SATIŞ YEDİ)
saat 12:30 --- KAPANIŞ 0,63 işlem hacmi 293.000tl
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
saat 14:00 --- AÇILIŞ 0,63 işlem hacmi 293.000tl
saat 15:00 --- direnç kırılamadı fiyat 0,62 işlem hacmi 298.000tl (5.000TL satış yedi)
saat 15:20 --- direnç tekrar denendi fiyat 0,64 işlem hacmi 325.000tl (5 DAKİKA ÖNCE 25.000TL.LİK ALIM YAPILDI)
saat 16:00 --- direnç tekrar denendi fiyat 0,64 işlem hacmi 350.000tl
saat 16:30 --- direnç tekrar denendi fiyat 0,64 işlem hacmi 352.000tl
saat 16:45 --- direnç tekrar denendi fiyat 0,64 işlem hacmi 353.000tl
SAYIN HOCAM HAFTAYA NE OLACAK BUNUN HALİ.... TEŞEKKÜRLER.
Yorum

Yorum