Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
asuzu şöyle bir 3,20 görse fena olmaz gibi geldi ama soda teknik analize göre kısa vade biraz zorlanması gerek... 1,01 ciddi bir direnç...MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVe de SODA...
Yorum
-
Demir çelik sektörüne el attılar, ereğli , izdmc az pirimli kardemir lokomotif olacak gibi...
Yorum
-
ah koza vah koza saç baş yoldurttun. simurg hocam ne yapalım? çıkalım mı artık kozadan. yoksa çıkabilir mi ?
hocam GSDHO da sıkıştı bir yorum yapabilirmisiniz müsait olunca. teşekkür ederim[B]Ben hayatı çevrimdışı yaşıyorum, hayat beni engellese ne olur ! ! ![/B]
Yorum
-
koza: mahkemeden çed ile ilgili olumsuz karar çıktı. O yüzden etkilendi. Eksikliklerini tamamalayıp yeniden işlemlerini sürdüreceklerdir. Satış baskısı sürebilir...mehmet.17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterah koza vah koza saç baş yoldurttun. simurg hocam ne yapalım? çıkalım mı artık kozadan. yoksa çıkabilir mi ?
hocam GSDHO da sıkıştı bir yorum yapabilirmisiniz müsait olunca. teşekkür ederim
gsdho: sıkışmaya başladı, Yükselişe de seyirci kaldı. İzlemeye değer sabırlı iseniz...
Yorum
-
hocam krdmd ve eregli alım için uygun mudur şimdi'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
(30 ARALIK 2008)simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkoza: mahkemeden çed ile ilgili olumsuz karar çıktı. O yüzden etkilendi. Eksikliklerini tamamalayıp yeniden işlemlerini sürdüreceklerdir. Satış baskısı sürebilir...
gsdho: sıkışmaya başladı, Yükselişe de seyirci kaldı. İzlemeye değer sabırlı iseniz...
İpek Matbaacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin 30.12.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
“Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır.
Dolaylı Bağlı Ortaklığımız Koza Altın İşletmeleri A.Ş. ile ilgili olarak; Bergama, Ovacık Narlıca sınırları içinde 2218 pafta, 1001
sayılı parselde bulunan maden sahamızın işletme izni için 16.12.2003 tarihli resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Çevresel Etki
Değerlendirme Yönetmeliği ve bu konudaki mevzuatlar çerçevesinde belirlenen şartları yerine getirerek Çevre Bakanlığına yapmış
olduğumuz müracaatımız, Bakanlıkça kanuni prosedürleri eksiksiz yerine getirdiğimiz görülerek, 27.08.2004 tarihli Çevre Etki
değerlendirme raporunu verilmesi uygun görülmüştür.
Ancak Danıştay 6. Dairesi 31.10.2007 tarihinde vermiş olduğu kararda 16.12.2003 tarihli Çevresel Etki Değerlendirme Yönetmeliği
(ÇED Yönetmeliği) Geçici 6. maddesini iptal etmiştir.
Sözkonusu maddenin iptali ÇED Almış olan 400 den fazla kuruluşu yakından ilgilendirmektedir.
İptal edilen Geçici 6. madde kapsamında Danıştay 6 ncı dairesi 27.08.2004 tarihinde şirketimize verilmiş olan ÇED Durum Raporunun
usulen eksik olduğu gerekçesi ile 03.11.2008 tarihinde yürütmesini durdurmuştur.
Verilen yürütmeyi durdurma kararında şirketimize ait ÇED raporunun içeriğine dair hiçbir eksiklik veya yasaya aykırılık tespit
edilmemiş sadece iptal edilen Geçici 6. maddenin ortadan kalkmış olması (6. madde ÇED yönetmeliği yürürlüğe girdiği tarihte
faaliyette olan şirketleri ÇED sürecinin başında yapılması gereken halkın katılımı toplantısından muaf tutmakta idi.) sebebi ile usulü
eksiklik gerekçesiyle yürütmeyi durdurma kararı vermiştir. Şirketimizin hiçbir kusuru veya çevreye olumsuz bir etkisi
kesinlikle yoktur.
Şirketimiz altı yıldır faaliyette olup tüm çevresel performansı resmi olarak kayıtlıdır. En kısa sürede yeni ÇED mevzuatına göre ÇED
olumlu belgesini almak için gerekli prosedürler en hızlı şekilde yerine getirilmektedir.
Söz konusu Karar 30.12.2008 tarihinde tarafımıza tebliğ edilmiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
Haber buydu sanırım...
Yorum
-
sabah izdmc den yana tercihimi kullandım.....mehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam krdmd ve eregli alım için uygun mudur şimdi
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Biraz geç kaldım ama birazdan benimkide gelirsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersabah izdmc den yana tercihimi kullandım.....
Yorum
-
sngyo 'ya bir daha dikkat çekeyim, senetler yazılıp çizildikçe gözden kaçıyor...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.73-1.74 bölgesinde direnci var. Bu direnç hacimle geçilirse ralli gelir. 2.00 kısa vade hedefi olur.
Yorum

teşekkürler sayın hocam.
Yorum