Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Makinist abi şu haliyle bile çok ucuz ekgyo.. Yawf angarayı chp alsında gerisin koy g.tüne rahvan gelsin..
Valla benim de tek derdim o...İstanbul gitti bari burası gitmesin...Gerçi İstanbul'u alsaydık çok daha iyi olacaktı...Zira rantın kralı İstanbul'da...
Yalova da tehlikede...Oylar yeniden sayılacakmış...
garanti bankası günlük dolar bazlı grafik kuvvetli beyaz ortalamamız direncimiz kırıp dönüşte tutunması gerek yeni bir ana trend başlaması için bakacaz görecez aksi durumlarda her yükseliş onay alıncaya kadar satış fırsatıdır
yetkisiz abim naber sesin soluğun çıkmıyor sana dedim aç bir tane topak tablolar grafikler haftalık analizler yaparız orada burada seans içi makara ve trade işleri paylaşırız sen beni ben seni zorlamassak yazacağımız yok
Yorum