Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Bende 4.42 maliyetli biraz YÜNSA var. Hisse şu anda 4.33 ama dün 39 kuruş net temettü hesabıma geçti. Maliyet (4.42-0.39) 4.03, cari fiyat 4.33, potansiyel kar 30 kuruş.
Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
detan sende o eski muhteşem grafik ve analizlerini daha sık yap platodan biz biliriz güzel yorumlarını buradaki gençlerde öğrensin faydalansınlar o eski sinerjiyi yakalayalım hep beraber şahsım adına seni son derece dikkatli izleyenlerdenim
Eskisi kadar yazamam gazmanbaba. Ne o kadar vaktim var ne de gücüm. Ayrıca vaktim olsa bile yazmam... Bunun değişik sebepleri var.
Buna rağmen yine de kritik noktalarda ya grafik koyuyorum ya da düşüncemi yazıyorum. Bunlar belki satır aralarında kayboluyor ama kendimi göstermek için bunları milletin gözüne sokmak gibi bir hırsım yok. Görmek isteyen görüyor...
Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Eskisi kadar yazamam gazmanbaba. Ne o kadar vaktim var ne de gücüm. Ayrıca vaktim olsa bile yazmam... Bunun değişik sebepleri var.
Buna rağmen yine de kritik noktalarda ya grafik koyuyorum ya da düşüncemi yazıyorum. Bunlar belki satır aralarında kayboluyor ama kendimi göstermek için bunları milletin gözüne sokmak gibi bir hırsım yok. Görmek isteyen görüyor...
anlıyorum detan az çok aynı sebepler yetkisiz stah abi ve bende de mevcut olsun yinede arada değerli yorumlarını zevkle ben takip ediyorum teşekkür ederim tüm paylaşımların için.
Yorum