17 yasimda idim...gece Gündüz düzüstügüm sevgili giz arkadasim ile...her ikimizden de gelen sehvet gokulari icinde...ayagimda asker postallari gafam da sovyet ordusu amblemli kap ile Gizilay'da vitrinlere bakiorduk...o sirada bir uzun boylu...uzun entarili ak pak ve bi o Kadar da karanlik Adam bizi takibe basladi...
Cafe Borsa & Muhabbet
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
şimdiye kadar temettü öncesi hep satmışımdır, sonra aşağılardan almışımdır, bu sefer bekleme kararı aldım ...gücsüzkarınca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterilkinde bende çok heyacanlanmıştım....

heyecan dorukta abi, bugün vereceği temettü kadar çıkacağına inanıyorum, yarında açılış fiyatından alış girecem, korksunlar bendenMAKİNİST Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNeler hissediyorsun?
SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
Yorum
-
leayn didim...bu ipne ne ister bizden...goz ucuyla kesmeye ve o siralar acil cikan sümsügümü sikmaya basladim...
Yorum
-
leayn didim...bu benim garuya tavdir...garucum da garu idi yani...benden iki Yas böyük...mis gokulu...dünya dadtlisi bir genc kaduncuk...selam olsun...her nerde isen...benim guzel arvadim...neyse...
Yorum
-
-
biz gidoz...o gelior...biz gidioruz o gelior...leayn didim bu ajan midir yoksa...yurtta baslattigim lokal radyo yayini basima is acti didim...
bu dedim bole olmaycak...dondüm yördüm üzerine...aga didim...hayirdir...
hec cevap vermedi...yine sordum...hec ses yok...
oturduk bi masa'ya...geldi dikildi...hay allahim yaw...
Yorum
-
yersen hemen bitiyo, hisseye çevirirsen uygun maliyetli bir ekleme yapmış olursunalpbike Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBorsa hayatımda ilk defa yarın temettü alıcam çok heyecanlıyım...
karar senin, başka türlü birikmiyo namıssızBorsada kazanmanın püf noktası : " bekleyebilme lüksüdür "
Yorum
-
ge madem...otur bakem didim...davet ettim...geldi oturdu...
tanistik...
adini soledi...
Michail mis...oha didim...ben de gaddar didim...buda benim .kiskenim Seyda didim...memnun olduk...hala gorüsürüm ehtiarla...hec yaslanmadi...
Yorum
-
ge madem...otur bakem didim...davet ettim...geldi oturdu...
tanistik...
adini soledi...
Michail mis...oha didim...ben de gaddar didim...buda benim .kiskenim Seyda didim...memnun olduk...hala gorüsürüm ehtiarla...hec yaslanmadi...
Yorum
-
-
gazmanbaba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster70152
radyolog 70245DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
krizgralli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMichail Bakunin...
SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
Yorum

Yorum