Cafe Borsa & Muhabbet
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Borsada kazanmanın püf noktası : " bekleyebilme lüksüdür "
Yorum
-
Güneşli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersabahtan beri cnbc ye bi oğlan çıkıyo kırıta kırıta 73 bin üstüne gitçez filan bişeyler diyo, ula oğluuuuummmm gitmessek varyaaaaaa
bütün mahallecek sana .......................... anlıyomusun anadınmıdı
hah schole...bozun agzinizi rahatlayin...insallah önce agziniz...sonra kafaniz bozulur da...bi cinnet hallede önümüzdeki olasi on secimi...anadimini...
Yorum
-
vahhun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kacior...hec uyuyamiorum...
ama bu ipne ulkesinde uyuyamiorum...orda olsam zaten ya oldürmüslerdi...ya gotürmüslerdi...vaktiyle'de bati'ya turist olarak gelmedim...Ankara pesimde idi...
yasayacak ömrüm varmis...
uyuyamiorum...
Yorum
-
bdp ye vericemkrizgralli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhah schole...bozun agzinizi rahatlayin...insallah önce agziniz...sonra kafaniz bozulur da...bi cinnet hallede önümüzdeki olasi on secimi...anadimini...
sırrı süreyyanın performansını ayakta alkışlıyorum, herifler sempatizan filan ama muhalefetide bi onlar yapıyo şöyle lakıyla
Borsada kazanmanın püf noktası : " bekleyebilme lüksüdür "
Yorum
-

krizgralli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkacior...hec uyuyamiorum...
ama bu ipne ulkesinde uyuyamiorum...orda olsam zaten ya oldürmüslerdi...ya gotürmüslerdi...vaktiyle'de bati'ya turist olarak gelmedim...Ankara pesimde idi...
yasayacak ömrüm varmis...
uyuyamiorum..."Bu işler binaçço ohumanla,ihi paralel çiziyi birbirine deymeyeceh şehilde çizmehlen ossaydu; herkeşler paracuhlarun dibine dibine furardu." ncavus
Yorum
-
amınımına nımınımınıa damına kapısına trafosuna kedisne.............koyim oh be rahatladımkrizgralli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhah schole...bozun agzinizi rahatlayin...insallah önce agziniz...sonra kafaniz bozulur da...bi cinnet hallede önümüzdeki olasi on secimi...anadimini...
Yorum
-
süper süper süperrrkrizgralli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersosyal dimokratlar ve milli hareketciler...gardesim...secim hileli...her tarafindan usülsüzlük ve gasp akior...yaw siz ne safsiniz...oturmuslar öz elestiri yapiorlar...neden gaybettik diye...öz elestirirken ole acimasiz ve salaklar ki...neredeyse kendilerini elestiriken,böbrek daschlarinin icindeki,radon gazini bile bulacaklar...
.ikerim bole secimi diyemiorlar... .mini... .ötünü .iktiklerimin diemiorlar...
elestirmeyin leayn kendinizi artik... .arrak kaldirin...
üc besch gobenden bagliya...menfaat düskünü düzenbaza kendilerini nasil hos gosterirlermis...gecin bunlari...
ahh nerde sizin gibiler
Yorum
-
-
İyi günler gralım...

krizgralli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstera.koydugumun yerinde leayn...
s.aleyküm...
eyi gunler..."Bu işler binaçço ohumanla,ihi paralel çiziyi birbirine deymeyeceh şehilde çizmehlen ossaydu; herkeşler paracuhlarun dibine dibine furardu." ncavus
Yorum
-
kufür etmeyen... .arrani gostermeyen...artik su dakikadan etibaren yolda yürürken yerlere balgam atmayan bizden deeldir...

Yorum
-

krizgralli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteramaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...bu sefer bir gelirsem va ya..."Bu işler binaçço ohumanla,ihi paralel çiziyi birbirine deymeyeceh şehilde çizmehlen ossaydu; herkeşler paracuhlarun dibine dibine furardu." ncavus
Yorum
-
ingilterede avrupa merkez bankaları toplantısında sunum yapacak başçı, faizde gevşeme yaparsa borsaya para girişi bekleriz
baktım bugün tezgah altı bankaları hemen gevşetmişler mevduat faizlerini, uleeennn içerden okuyan adamlarınız vardır sizin tabi, olmamı heeeç
bakalımBorsada kazanmanın püf noktası : " bekleyebilme lüksüdür "
Yorum
-
Allah böyüktür leayn...Allah böyüktür...allahim...bütün ateist alt yapima
ragmen senden yardim istiorum ülkem adina...hicbir menfaatim yoktur...ne simdikilerden...ne gelecek olanlardan...
Cumhuriyetin önünü ac yarabbim...uzaktan onu basi dik...kendine has durusu ile izleyeyim...mutlu olayim...
Yorum

Yorum