Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
şahsım adıma 65500 kırdıktan sonra ancak piyasada olabildim oda gepli açıldıktan sonra dönüşüne bakıp stop koyarak aldık yoksa nerde mal alacan da tutacan çook zor ben bile çok tereddüt ettim ve şu an malsız bakıyorum sadece dediğim 65500 71000 kabaca burada neler yapacaklar görelim izleyelim stoplu mal alıp satılabilinir ama ekran izlemek koşuluyla zor günler bu günler para kazanmaktan çok kaybetmeme dönemlerindeyiz gibi ana trend bence hala aşağı
Ekgyo durmaz daha yerinde zaten iyi zaptettiler.... Şerefsizin çok yolu var... Angarayı CHP alırsa inşallah biraz sekte yer emme... Onuda yesinler aq..
Ekgyo durmaz daha yerinde zaten iyi zaptettiler.... Şerefsizin çok yolu var... Angarayı CHP alırsa inşallah biraz sekte yer emme... Onuda yesinler aq..
Bu hükümet başta olduğu müddetçe beton daima iş yapar...Adamların yaptığı başka birşey yok ki...
hoşbulduk detan ... grafik usd günlük endeks beyaz ortalamamız her zaman çalışmış kuvvetli direnç grafik tl bazlı bakınca beyazın üzerindeyiz yaklaşık olarak tl bazlı 70100 civarları ama maliyeti yapan yabancı o zaman usd olarak bakalım ben üstüne şans vermiyorum ama benim vermem önemli değil üzerine çıkar kapanışlar yapmaya başlarlarsa bizde stoplu olarak katılırız yoksa gömün gitsin formasyonu....
Yorum