egelii Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
bugün spot30 75800 ya da 760XX den kapanır.egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster76 dan part 2 mal 76100Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
76500 gibi kapanıp bi 400 puan daha atem cebede nerde kapanısa kapansınporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün spot30 75800 ya da 760XX den kapanır.
Yorum
-
egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhee
çok olsa 76200 görür oralar görürse bi daha deper 77 lere diye gördüm bi kez daha yukarı yapcek
kapanışı iyi yapcek
bidaha yukarı süvek
düşcekde sona düşcek76600 flet flet fletttoegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster76 dan part 2 mal 76100
Güzel bi gun
Muhteşem bi hafta oldu
İyi tatiller
Yorum
-
en az özel emirle açılan 8-9 bin poz var.pala her iki yöne kesim yapmakta.eyi tatiller.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
haftasonuna longlarımla giriyorum
long devam long
kimseye tavsiye değildir.
iyi tatiller.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
2600 yaklaşık son dakka taze uzunlar herhalde boşa değildir.eyi tatiller.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
seninki rahat da benimki rahatsızegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSabah da dediğimgibi kapanısjı yukarda yaptı.kafa raat
weekend short girdik,tarraaaa yan bastık farkındayım,
78 e kapanacaz
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
Seans kapanırken dolarda çok pis sattılar. Satıcı kurumlar kurt, alıcılar ky gibi geldi bana. Bazı söylentiler var ama bu söylentiler dolara alıcı bulmak için de çıkarılmış olabilir. 2.3'ün üstüne çıkması çok zor bence.BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGörür.. Kaybettikçe malum kaybedenler, 2,4 keyiflik bile görür bayım..
Yorum
[/QUOTE]
Yorum