TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
poz uzun yönünde ciddi boyuta geldi.bu kısaları titretir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
her ne kadar 5 lik macd nu yapsada pozitif bölgede olması işi uzatır.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Yorum
-
endeksi iten hisseler dışında ciddi bir gelişme yok buda hala aşağı ana durumu değiştirmez.kv yapıda pala isterse 85 bine kadar vadeliyi sürebilir.buna engel yoktur.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
herşeye rağmen 120 dakkaya kadar macd sıfır üstüne atması sebebiyle ala geçmiştir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
arkadaşlar defalarca izaha çalıştım,macd ve macd fiyata döndüren yol indisi dikkate alınması gereken tek indik ve sistemdir.şahsımda bunları izlemekteyim.her ne kadar diğer sistemler önemli olsada bu sistem daha kararlı işler görmesinden dolayı önemi bellidir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
sizlere 27 basit ho da eklenmiş olarak yol indisini son kez veriyorum.umarım hayrını görürsünüz.
bu sistemi vermemdeki amacım artık soyulmaktan ziyade soymayı başarmanız içindir.

Periods:=Input("Periods",1,40,12);
Period1:=Input("Period1",1,40,26);
Period2:=Input("PeriodMOV",1,40,27);
a:=Periods;b:=Period1;x:=2/(1+a);y:=2/(1+b);
top:=Mov(C,b,E)*(1-y)-Mov(C,a,E)*(1-x);
{tetik çizgisini kesmesi için gereken kapanış}
(Mov(MACD(),9,E)+top)/(x-y);
{C required for 0 value MACD}
top/(x-y);Mov(C,Period2,S)ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
AMİBROKER kullananlar için yatay ana kırılmaları görmeniz maksatlı aşağıdaki fotosu olan formülüde sizlere kılavuz maksatlı veriyorum.
_SECTION_BEGIN("4 day");
Factor=Param("Factor",3,1,10,1);
Pd=Param("ATR Periods",10,1,100,1);
//Up=(H+L+C)/3+(Factor*ATR(Pd));
//Dn=(H+L+C)/3-(Factor*ATR(Pd));
Up=(H+L)/2+(Factor*ATR(Pd));
Dn=(H+L)/2-(Factor*ATR(Pd));
//Td:=If(Cross(C,LLV(Up,13)),1,If(Cross(HHV(Dn,13),C ),-1,PREV));
aa=Cross(C,LLV(Up,13));
bb=Cross(HHV(Dn,13),C);
Td[0]=1;
for(i=1;i<BarCount;i++ )
{
prev=Td[i-1];
if(aa[i])
{
Td[i]=1;
}
else if(bb[i])
{
Td[i]=-1;
}
else
{
Td[i]=prev;
}
}
//Dnx:=If(Dn=HighestSince(1,Cross(Td,0),Dn),Dn,PREV) ;
aa=Dn==HighestSince(Cross(Td,0),Dn);
Dnx=Dn[0];
for(i=1;i<BarCount;i++ )
{
prev=Dnx[i-1];
if(aa[i])
{
Dnx[i]=Dn[i];
}
else
{
Dnx[i]=prev;
}
}
//Upx:=If(Up=LowestSince(1,Cross(0,Td),Up),Up,PREV);
aa=Up==LowestSince(Cross(0,Td),Up);
Upx=Up[0];
for(i=1;i<BarCount;i++ )
{
prev=Upx[i-1];
if(aa[i])
{
Upx[i]=Up[i];
}
else
{
Upx[i]=prev;
}
}
//ST:=If(Td=1,Dnx,If(Td=-1,Upx,PREV));
aa=Td==1;
bb=Td==-1;
ST[0]=1;
for(i=1;i<BarCount;i++ )
{
prev=ST[i-1];
if(aa[i])
{
ST[i]=Dnx[i];
}
else if(bb[i])
{
ST[i]=Upx[i];
}
else
{
ST[i]=prev;
}
}
SetChartBkColor(ParamColor("bkcolor",ColorRGB(0,0, 0)));
SetChartOptions(0,chartShowDates);
SetBarFillColor(IIf(C>O,ParamColor("Candle UP Color", colorGreen),IIf(C<=O,ParamColor("Candle Down Color", colorRed),colorLightGrey)));
Plot(C,"\nPrice",IIf(C>O,ParamColor("Wick UP Color", colorDarkGreen),IIf(C<=O,ParamColor("Wick Down Color", colorDarkRed),colorLightGrey)),64,0,0,0,0);
Plot(ST,"\nUP",colorWhite,styleDashed);
_SECTION_END();
_SECTION_BEGIN("SAR");
acc = Param("Acceleration", 0.02, 0, 1, 0.001 );
accm = Param("Max. acceleration", 0.2, 0, 1, 0.001 );
Plot( SAR( acc, accm ), _DEFAULT_NAME(), ParamColor( "Color", colorCycle ), ParamStyle("Style", styleDots | styleNoLine, maskDefault | styleDots | styleNoLine ) );
_SECTION_END();
Yorum
-
Yorum
-
most indisinin metastock için formülünü veriyorum.bu mostta isterseniz ho yapısını değiştirme imkanıda sunmaktadır.üssel, basit,ağırlık vs.gibi
yuzde:=Input("yuzde-% of trailing stop",0,100,2);
period:=Input("period",1,1000,3);
yy1:=Input("1=ussel mov,2=simple mov,3=weight mov,4=T mov",1,4,1);
bb:=Sqrt(period);
aa1:=Mov(C,period/2,W);
aa2:=Mov(C,period,W);
aa3:=Mov(2*aa1-aa2,LastValue(bb),W);
a1:=If(yy1=2,Mov(C,period,S),If(yy1=3,Mov(C,period ,W),If(yy1=4,aa3,Mov(C,period,E))));
a2:=a1-(a1*yuzde/100);
a3:=a1+(a1*yuzde/100);
b1:=If(a1<PREV,a2,Max(a2,PREV));
b2:=If(a1>PREV,a3,Min(a3,PREV));
k1:=Cross(a1,Ref(b2,-1));
k2:=Cross(Ref(b1,-1),a1);
k3:=Cum(k1+k2>-1)=1;
k4:=Cum(k1)=1;
s1:=BarsSince(k3 OR k1)
< BarsSince(k3 OR k2)+k4;
s2:=If(s1=1,b1,b2);
a1;s2ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Bizt'ik ; Dün kapanış shortlara ilaveler yaptık.. 77,250-500 aralığından..
Dün de bugün de' gün yükseğini yakalamış olduk bu arada ) Orti 77 civarı..
Yukarı harekette uygun poz açmaya devam, henüz mütevazi %'sel miktarımız..
...
Eur/Usd ; 1,394 ort. diyelim şimdilik shortlar yeterli tamamlandı.. Dün gece
başladık g.t.c. emirlerle ve bugün aktif devam ettik.. 1,3906-1,396x'lar dahil
shortladık, burdada dün ve bugünün en yükseklerini birkaç tic'le yakaladık
bakalım hayırlısı..
...
Altın ; Flat devam.. Dün akşam ve bugün 1,383 ve üstü bekleyen g.t.c. satış
emirlerini iptal ettik.. Yeni satış emri veya aktif poz açmayı şimdilik öteledik..
Belki daha yukarlardan tekrar bakıcaz.. Parite şimdilik daha cazip, altın trade'ini
buraya yönlendirmek gerekebilir..
...
Son söz ; Dolarese bugün yarın içerde alım gelir hele bide parite düşüşle destek
verirse, Bizt'ik iyice bi rahatlar gevşer shortlar makbul olur burdan haftaya..
Dax 10 numara, helal tam gereğini yapıyo, ancak Dow 6-7 seçimdir yaptığı
itnelik payından henüz vazgeçmiş değil, umarım yine bir adilik peşinde değildir..
Bi zahmet iki hafta satsada bizede malum zararı tekrar vermese artık.. Dax'a görece
şimdiye 15,500 yaksa bile mümkündü.. Tabi pek çok parametre var farklı farklı
Ukrayna senaryosu şu bu vs. ama hâlâ daha satmazsa yazıklar olsun Dow'ada ))
Yorum

Yorum