VIX100 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
bugün çökmezse ben haftasonuna short girmem...haftasonu rusya cephesinden gelebilecek iyi bir haberle pazartesi shortcuları son kez biçip sonra asıl düşüşe başlayabilirSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
-
4 kurum disinda short yok son zamanlarda gordugm en ilginc pasta bu kadar short varken dusermi sizce ben shortlari kapatiyorum bu pastadan sonra bekleyip gorecegim bundn sonraGuerra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
.

Dalgali denizde yuzmektense dalgalari seyrederim
Yorum
-
s.a ağalar,bir önceki sayfadaki gırafta gördüğüm depme hariç hayatta bulaşmam.bulaşmam için ilk önce indilerin sağa yaslanması lazım bide macd hala sat konumunda.al demeden alan ızdırap çeker.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
dün son sözlerime eyi dikkat edin,ne demişim bırakın ew,trend çizme vs.ee ne yapacamışız indiklerin yön değişimine dikkat etmek gerekirmiş.diyeceklerim bukadardır.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
aslında haber vs önemli değildir.peki neden veriyom,sadece indik yön değişimi yaparken bunları desteklemektemi diye.

Cuma, Mart 14
10:30 EUR Hollanda Ticaret Dengesi 3,24B
11:30 RUB Rusya Faiz Oranı Kararı 7,00% 7,00%
12:00 GBP Önemli İndeks (Aylık) -0,1%
12:00 EUR İstihdam Değişikliği (çeyreklik) 0,0% 0,0%
12:00 EUR İstihdam Değişimi (Yıllık) -0,8%
13:00 INR Hindistan Döviz Rezervleri, Amerikan Doları 294,36B
Belirsiz RUB Rusya Ticaret Dengesi 17,70B 15,80B
14:30 USD Çekirdek PPI (Aylık) 0,1% 0,2%
14:30 USD Çekirdek PPI (Yıllık) 1,3%
14:30 USD PPI (Aylık) 0,2% 0,2%
14:30 USD PPI (Yıllık) 1,2%
15:55 USD Michigan Enflasyon Beklentisi 3,2%
15:55 USD Michigan Hassasiyeti 82,0 81,6
15:55 USD Michigan Tüketici Güveni Ön Endeksi 95,8 95,4
16:30 USD Ekonomik Döngü Araştırma Enstitüsü (ECRI) Haftalık Yıllandırılmış (Haftalık) 1,8%ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
yazıktır yahu bu iflas gurubuna gözaltı pazarı bilem çoktur.tüm kodlardan çıkarsalar daha eyidir.en azından millet umut bağlamaz.VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhabire ittiriyor garantiyle allahsız
gemiyi ilk terk eden fareler olur(iflas grubu) borsa çökecek diye kaçıyorlar mı acaba?
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
shortlayacaktın ya hani? strateji değişti mi?egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüleynn uyumuş kalmışım yaww eyiki cortları kapatıpda uyumuşum
76200 e long yazdım 4te1 gelüseSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
heeporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstershortlayacaktın ya hani? strateji değişti mi?
çok olsa 76200 görür oralar görürse bi daha deper 77 lere diye gördüm bi kez daha yukarı yapcek
kapanışı iyi yapcek
bidaha yukarı süvek
düşcekde sona düşcek
Yorum
-
e öttük o zamanegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdax düşüşü bitirdi döncek burdan yukarı 9300 lere
neyse 78025 e şbe ztopu yazdım
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum

Yorum