TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
79450 den kısaları kapadım long yaptım
kimseye tavsiye değildir.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
79850 kısa istop şu an için.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
gardemir b de böle yapıyorsa,kaliteli şirketin kaadı bile alınmaz bu batakhaneden,ha çok çıktı düşmesi normal deyebilir bazıları,,,,garton alduk desek ne malum onun da yıkılmayacağı,konya da öle aşırı paahlu,
yıkıl kurt 79500 altı 78 e gel
bekliyor itoğlu,80000 üstü ilk direnç 81400-500
79-79200 altı düşer
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
şidilik 15 dakkalığa kadar sistemler kısada.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
karb için 2.36 tepkisine bakmak lazım.izleyelim bakalımŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Düşer VIX100 bayım düşer, acelesi yok ama eceli var sayılır bizt'iğin daha,VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhedef 84*85 düşmez
hem de güzel bi düşer şöyle..))
Yorum
-
gabıklıya eyi çöküyolar sankim.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Bol miktar Eur/Usd parite shortlar kâr-al yapıldı TMI flat.. -165, 160, 155 tic kâr
aldığımız short pozlar ağırlıkta, son haftanın tepe ve diplerini aynen yakalamış olduk,
kaldıraç yaklaşık 1:70.. $ bazında %67,5 net profit poz karşılığı süre yaklaşık 4 iş günü..
Gold'da iyi göçtü.. Buraları iyi öngördük ve çok iyi trade yaptık çok şükür..
...
Darısı bizt'iğin başına.. Henüz %10 civarı short poz kapadım 79,2xx ortalamayla ve
en kârda olanlardan, "80,2xx / 80,3xx" grubundan..)
Aşağılara 78,750'ye kadar da epey bi kademe alım emrimiz daha bekler, hayırlısı..
Kalan shortlara bilahere bakıcaz, bugün 2.seans ve yarın satış baskısı devam edebilir..
Yorum
-
ben de cortum,keşke düşsseBEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDüşer VIX100 bayım düşer, acelesi yok ama eceli var sayılır bizt'iğin daha,
hem de güzel bi düşer şöyle..))
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
) İnşallah düşecek bayım, bilmezmiyiz kıymetli shortlarını inşallah hemde..VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben de cortum,keşke düşsse
Yorum

Yorum