Dowares öküzü buralardan -300 points bi bas bakalım yav lazım tam zamanı..))
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Ne darbesi, ne çökertmesieksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertv ler yorumcular ısrarla kırım konuşuyor....hedef ve gerçeklik saptırılıyor.... asıl gündem darbe girişiminin net şekilde çökertilmesidir...
Bir ay sonra ağzın açık kalacak, ben bu hayatı boşuna yaşamışım diyeceksin
Forumda 2 tane AKPli kaldı, bir tyanali bir de sen. Hepimizi kurşuna mı dizeceksiniz
Yorum
-
sizlere kolay kolay gelsin... çizginizi bozmayın.... devam ....chaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNe darbesi, ne çökertmesi
Forumda 2 tane AKPli kaldı, bir tyanali bir de sen. Hepimizi kurşuna mı dizeceksiniz
Yorum
-
Borsa ayrı, hırsıza oy vermek ayrı. Ben de short yapmadım, böyle bir atak beklediğim için.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersizlere kolay kolay gelsin... çizginizi bozmayın.... devam ....
Ama, Hırsıza oy verip, Rabbin huzuruna nasıl çıkacaksın?
Bir 5 yıl daha hırsızlık yapın diye önlerini açmak... Allah korusun...
Kadir Topbaşın açtığı muhallebici, bu iktidarın yıkılması için yeterli sebep.
Bu muhallebici diğerlerinin yanında hiç dikkat bile çekmedi.
Hırsızlık yolsuzluk o kadar büyük ki...
Yorum
-
arıza çıkmasın diye ses etmeyenler grubundan(ki halkın çoğunluğu) benide ekle o gruba.chaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNe darbesi, ne çökertmesi
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
dohtorrr acele ediyosunnnBEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster80bin'lerden de bastık shortları.. Herşeyin hayırlısı..
yarın gapı dayarsa kıvranma
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
Yorum