Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Biraz daha bizt'ik short arttırdık.. Maliyet iyi az aşağıda, tırmalasın dursun bakalım..
...
Eur/Usd shortlar iyi durumda, Cuma'da ilave yapmıştık az biraz..
50 tic kârda shortlar şimdilik ama en azından 1,37'leri beklemek faydalı teknik-temel ba'bında..
Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP), 14
Mart 2014 tarihli gün sonunda BIST30 endeksi Nisan 2014 vadeli işlem
sözleşmesinde 345.434 adet açık pozisyon sayısı ile yeni bir rekora
daha imza atıldı.
345.434 adet açık pozisyon sayısı, BIST30 endeks kontratlarının
2005 yılından bugüne kadar ulaştığı en yüksek rakam.
Açıldığı günden bu yana piyasadan gelen taleplerin karşılanması
amacıyla, gerekli sistem geliştirmelerinin yapılması ve piyasa
katılımcılarının VİOP ile ilgili aracılık sektörüne birçok eğitimin
düzenlenmesi Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda
(VİOP) rekorların arka arkaya kırılmasını sağlıyor.
Piyasadaki likidite açısından en önemli göstergelerden biri olan
açık pozisyon sayısı rekoru, BIST30 endeks vadeli işlem
sözleşmelerinin ilk açıldığı tarih olan 4 Şubat 2005'ten beri piyasada
ulaşılan sözleşme bazında en yüksek rakam.
Açık pozisyon rekorunun kırıldığı 14 Mart'ta, VİOP toplam işlem
hacmi ise 1.493.604.859,56 TL olarak gerçekleşti. Gün içinde 230 bin
389 adet sözleşme alınıp satıldı, toplam emir sayısı da 96 bin 876
oldu.
Çok yakında işleme açılması planlanan Dolar-TL Opsiyon
Sözleşmeleri, Mini Endeks Opsiyon ve Mini Altın Vadeli İşlem
Sözleşmeleri gibi yeni ürünler ve FIX Protokolü ile birlikte VİOP'ta
yeni işlem hacmi ve açık pozisyon rekorlarının kırılması bekleniyor.
Dow bi bit yavruluğu yapmazsa bit yeniği bile oluşmaz, bizt'ikde de 73 aşağıda tutmaaz..
Bizt'iğide sözde ustasını da ağlatarak gireriz lokal seçime..
...
Dinleyebilene; People are Awesome.. 2013 version 10min. olan) hele dak.5 itibariyle..
keneye de bağlasak yaşatmaz bizi pala,verdik kurtulduk,şimdi sabır,80 bin e gidecek gibi dursa da allah kerim pala bu,guzu emminin 10 bini duyunca başka çare de galmadıÜçgen formasyonu içerisinde sıkışma alanı 74.000-77.000 bandı olarak daraldı. 77.000
direncinin geçilmesi sıkışık üçgen formasyonu yukarı doğru kırılmış olacak. Bu kırılma sert
hareketleri de beraberinde getirebilir. 78.000 ve 80.500 seviyeleri direnç olarak izlenebilir.(global)
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
hee
çok olsa 76200 görür oralar görürse bi daha deper 77 lere diye gördüm bi kez daha yukarı yapcek
kapanışı iyi yapcek
bidaha yukarı süvek
düşcekde sona düşcek
endeks yada vadeli biri sahte yarın anlarız.poz filet.eyi akşamlar.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
77300 yarının ana pivotu olup 77950 üstü olmadıkça kısa ağırlığını arttıracaktır.yarın bugün kadar sakin piyasa beklemiyorum,hayırlı akşamlar.
Yorum