TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
yok ew imiş,yok trend çizgisi vs miş nedecen yahu bırak başkaları çizsin uğraşsın sen en kolay soygunu nasıl yapıp sıvışacan ona bak.hehehe.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
dostlar artık bu macd ve yardakcısı yol indisinden bir daha bahsedilmeyecektir.sanırım gereken tüm eğitim uygulamalı anlaşılmıştır.artkın soygun zamanıdır.hade bire pehlivanlar ağalar gösterin gayri soygunlarınızı.hehe.tekrar hayırlı akşamlar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
yarın -2000 gap isterükkkk(fakirin ekmeeeee umut)
dolar şeyini,kafasını kaldırmış,zabahnan daha da isterizzzz
xu100 3 lü dip yaptı,4. gelişte kırar diyorlar aaamin,4. bir dönüş beklenmemeliymiş(alıntıdır)(kesin değil ama)oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
ilk önce yorumları alalım, ondan sonra sülerimmanaw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhangi kaat ki o..
maşallah. kızı varsa kızıyla beraber alınır gibi.
Yorum
-
Nefissin Hocam.. Sizede hayırlı akşamlar, sabahlar..taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar artık bu macd ve yardakcısı yol indisinden bir daha bahsedilmeyecektir.sanırım gereken tüm eğitim uygulamalı anlaşılmıştır.artkın soygun zamanıdır.hade bire pehlivanlar ağalar gösterin gayri soygunlarınızı.hehe.tekrar hayırlı akşamlar.
Yorum
-
Görür.. Kaybettikçe malum kaybedenler, 2,4 keyiflik bile görür bayım..egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdr bu dolar 2.24 ü görür anca nşa da dış destek alım vs olmadan
ne diün
Yorum
-
guerra pasta icin tsk ler ..bunu kapanistan sonra aksam verebilmen mumkunmu , ..simdi seans baslamadan once olunca biraz gec oluyor yorumlamak icin ... tsklerGuerra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
.
yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
helal lo...vuruşuna gurbanegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster77250 lik cortlar 75700 filetto
hayırlı cumalar
yuhardan açarım tekrar cortu az sonaSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum

Yorum