bu işde bir terslik var ama....yarın olsun bakalım....hala umut var....
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu işde bir terslik var ama....yarın olsun bakalım....hala umut var....
Eksper abi....senin çok tecrübelerin vardır.....
Bu haziran vadeden yeni/özel dersler çıkacak....gibi......mi...?
Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
113,300 den bi daha shortladım..
kuzu hastalığı banada bulaştı..yapacak bişey yok.
108,000-109,000-111,650-113,300..
buraya gelene kadarda ara ara yeni shortlar açıp ufak puanlarla kapatmıştım..bakalım bu noktadan sonra yapabilecekmiyiz.
İştahlı alışları rahatsız ediyor insanı.
krizi her nekadar 2015 te bekliyor olsamda..aşağıdaki bi tutam otun peşinden koşmaya devam.https://twitter.com/LEVENTASLAN91
Yorum
-
Valla ne yalan söyleyeyim nerden bakarsam bakayım birşey göremiyorum gördüklerim de uydurma gibi geliyor bana ( yüksek rakamlar çıkıyor karşıma ) yanlış yönlendirmek istemiyorum kimseyi.sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbabolim bayadır grafik atmıyorsun, rica etsek?
İşyat Vobu longlamış Spotuda satmış.
efedi Nickli Üyeden Alıntı

-matrıks-I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
dow zorlanınca altına basmaya başladılar....baklalım nereye kadar basılacak....gün ici dibini kırmaması lazım...ya dow düşecek ya altın cıkacak artık .... altında dönüş işaretleri aldıkları anda deliye dönüp dowu mecburen yukarı basıyor cete.... karar anındayız...
Yorum
-
Umarım yarın karar vermiş olurlareksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdow zorlanınca altına basmaya başladılar....baklalım nereye kadar basılacak....gün ici dibini kırmaması lazım...ya dow düşecek ya altın cıkacak artık .... altında dönüş işaretleri aldıkları anda deliye dönüp dowu mecburen yukarı basıyor cete.... karar anındayız...
Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Yorum
-
para .... kallavi sövecegim hepsine başım belaya girecek... kumpasdayız nasip diyelim gitsin...paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksperim merrill den sonra isde koklemis ...yarin durum yine vahim ...
Yorum
Yorum