voba teknik taktik sökmez bunu geç anladık,çity ve işbirlikçisi işş poz kapamadan bu poh düşmezzz,bunlar harekete geçsin cortlamaya başlayacamm,gerisi teferruat,pozum az zaten
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
1440 dolara kapama yazıp işe gidiyorumkani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraltında 1425.50 long açtım hadi hayırlısı
vobta kısada olanlara allah sabrü cemil nasip etsinoturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
-
hayırdır hesabınımı kesecensadrazam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbana EGELİ'yi getirin.
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
.....evladı hala mc yediremedin bana az daha kasman lazım,corttan ineni keyborsa .......
teheye de işten atılanlara arkadaşları sahip çıkamadı maalesef,çıkar sözkonusu oldu mu babasını tanımaz bunlar,hele osteslerden hiç hoşlaşmam,sen git ben geliyorum kafası
benzine yine zam
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
Dolar.çıkıyor..........
faiz ...çıkıyor......
GARAN ve İŞC nin ağası kararsız kaldılar .......galiba.............
yazı-tura atıp karar verebirlirler........
ihtimal %50.....
Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
yok abi helallik isteyecektim.eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayırdır hesabınımı kesecen
-Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...
Yorum
-
Bence de helalleşme günü gibi bugün...sadece egeliyle değil, tüm forumla...sadrazam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok abi helallik isteyecektim.
Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Yorum
(
Yorum