1.30 pariteyi tekrar şortladım....
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
fiyat düşerken poz artması cortlar için olumsuz benim bildiim,gerçi sevgili eksper açtığı hiçbir pozda kaybetmedi ,ona güveniyorum
dibine kadar alan,köküne kader verir çalışırsa bugün yaşadık
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
eksper abi.........eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün eksi kapatalım yeter....düzeyi önemli değil....iki gün üstüste eksi kapanış bizim borsada hayati öneme sahiptir....
105.xxx cıvarı aldıkları longları....... 110-112 arası devrettikten sonra..... düşmezler mi...?
hatta...öyle ki......
dönem sonu gelmeden...... 105.xxx lerden aldıkları şortları da..... 99.xxx-100.xxx lerde vermezler mi....?
teorim böyle.....
2013 vurgunu.... böyle....yedi göbek cedlerine yeter...Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraz kaldı ....ama öyle ama böyle ikinci eksi kapanış gelecek gibi...
dostum öyle diyorsun da..geçen 86000 dan aşşa yuvarlanırken 2. ekside zaten iş bitti idi..Şimdi bütün gün vermedi..İstese artı da yapabildi..(hala yapabilir)
ayrıca 60dk lık macd (ki piyasa yapıcı çok ilgili bunla) hemen hemen üste kesmeye hazırlanıyor..Bu kesiş en azından bi 1000 puan getirir diye düşünüyorum ben..
Yorum
Yorum