görüyorsunuz basarak kapatıyor ....cıkış hikaye...şort devam....
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
106 shortingenler duruyor hala,
egelinin obosuna 111.500'e ek yazıldım ama gelmedi, nasıl yampirik yumpirik çıktıysa, obo mobu çizemeyip yine yampirik yumpirik düşecek gibi.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
sana katılıyom exper abi şu son saatteki alımlar haftaya salı günü gibi long başlar görüntüsü veriyor tek soru bu gün denediği %50 fibo düzeltmesinden dönüşün tepmemi dipmi olmasının teyti lazımeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraltında tekrar alım zamanım geliyor....yakında vuracagım....

oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
Kadıköy'de hükümet istifa sesleri
F.Bahçeli taraftarlar G.Saray derbisinde AK Parti iktidarını yoğun şekilde protesto etti.
Sarı–Lacivertli tribünler uzun süre Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a tepki gösterdi ve “Hükümet istifa” şeklinde bağırdı
efferim fener,bejiktaşlıları da tebrik ediyorum ketonun coplarıyla iyi mücadele ettiler
gelelim reyhanlıya,sabır diliyorum geride kalanlara,halk daha çok kayıp olduğundan bahsediyor,mızrak çuvala sığmıyor abd uşakları
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
Yorum
-
Yorum