TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
dün değil evveli gün hafta başı sabah 109525 gördü bu sabah 104300 yani 4775 puan roket
kontratın yarısı demek
eee ne diyelim kolay gelsinEğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
tayyo obama dönüşünde musul - kerkük muhabbetleri açıklanacak herhalde,
bunun iznini almaya gitmiş olabilir,
http://haber.rotahaber.com/ft-turkiy...di_367900.html
enerji sorunu çözülürse, ne cari açık kalır, ne bir engel , ab'ye giriş bile bu kadar para etmez neticede.
hakikaten bu ülke insanları daha müreffeh yaşayacaksa, varsın giden benim bi kaç kontrat olsun diyeceğim geliyor.
yinede inanasım gelmiyor...
fed başkanın ileride tanımlayamayacağımız balonlar oluşabilir açıklamasıda bir yanda.
bazılarının bildiği bir gerçek açıklanacak herhalde hepimizin hadi yaa olacağı gerçeği bir yanda.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
yerçekimi azaldı artık iyice, oksijen az ,basınç anormal.paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster114225 bendede short 4/4 oldum
hoşgeldin dostum
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Sayın eksper, hangi seviyede kol keseceğiniz belli mi?..veya kesecek misiniz?eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkaranlığa kurşun sıktım ....hicbir gerekcem yok...cok agır şortdayım....her kademe önemli artık....Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Yorum
-
ya hocam iyi de sen vuruyon diye takipcilerin de vuruyor vaz geç şu sevdadan .eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster114325 son vuruşumu yaptım.....
yoksa vurmaya mecalin kalmayacak sonra
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Sadece onu dese yine iyi...egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterharrrrrrrrrrrraaaaa
kayalardan kayarım yoktur benim ayarım diür palaLütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Yorum
-
şu anda hic kimse bana uymasın...sadece paylaşım yapıyorum...ölümüme şahit olun diye....yetiş ya resulallah....polat55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın eksper, hangi seviyede kol keseceğiniz belli mi?..veya kesecek misiniz?
Yorum
Yorum