Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
vobda işimiz cok zor egeli ....113 kırıldımı hedef 125 ler...daha önce yazdım...velhasıl heryer karanlık....tek umudum altının dönmesi....bu bizi kurtarır...burada bir işaret gelse diye gözünün icine bakıyorum....
Bunu bile bile shortda ısrar etmekle yanlış yapıyoruz sanırım. Yani üsten açıp alttan kapatmak yerine 113 kırılıdığında longa geçmek doğru stratej olutdu sanırım.
Altının yükselmesi neden önemli sayın eksper?, denklemi kuramadım...
Bir de eskiden parite düşerken endeksler de düşüyordu...şimdi neden yükselmesini bekliyoruz?
Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
sabahtandır açık poz sayısı 267300 ile 267700 arası gidip geliyor....
şerrefsdizz adiler parmaklarında 300-400 kontratla herkesi oynatıyorlar...
kabahat piyasa diye bunlara bulaşan da...
Altının yükselmesi neden önemli sayın eksper?, denklemi kuramadım...
altından cıkan para borsaları vuruyor ...kuzunun orada yazdım ....1575 den göcen altın borsaları ne hale soktu örnegi karşımızda duruyor....parite ise tersine hareket sergiliyor şu anda...parite yukarı borsalar aşşağı,parite aşşağı borsalar yukarı... yeni oyun düzeni bu....
altın bir nevi sünger vazifesi görüyor şu anda....borsaları coşturmak veya yıkmanın ana göstergesi altının yönü...eski düzen bitti..parite yıkılınca borsalara gömerlerdi... ve altın düştükce bu borsalar cıkmaya mahkumdur....
Yorum