Ustalar, realize de mı olmayacak bu meret?
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
estaafrullah diyerekten tek göstergem lönk ağaların poz kapamasıdırpolat55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUstalar, realize de mı olmayacak bu meret?
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
jako dayi vardi eskiden yazardi buralarda,
kulaklari cinlasin, okuduklarimdan anladigim bu son ralli ,
bu son cikis derdi, sonrasi finito yani the war diyordu.
sonra artik yazmadi buralarda, yaptigimiz hata olsa olsa
boyle dusuk bir olasiligi hakli olarak gozden kacirma olabilir.
capitalist sistem son balonunu sisiriyorsa bir daha toparlanamamak uzere yikilmadan once,
why not diyorum, hamside kavaga cikar, guneste balcikla sivanir.
hadi borsalar tmmda, altin fiziksel talebini nasil karsiliyor bunlarda,
boyle ip.. lik yapiyorlar, bi cozemedim tezgahi.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Yorum
-
hayırlı kandilleregelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryarın bi salceklerrrrrr allah allahhhh yalah 113 e
bunnan avun leyn ky
decekle
Yorum
-
113 civarlarına gelmeli bugünpolat55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEgelim nasıl görünüyor bugün...hala domuz gibi mi, biraz olsun çönmüşmü avradını kesem
en kötü 113400 ü yakmalı
Yorum
-
egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster113 civarlarına gelmeli bugün
en kötü 113400 ü yakmalı
ahhh egeli ne guzel konusuyon valla evet yakmali yakmali ....yakmak zorunda yafffyatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
günaydın dostlar.. hayırlı kandiller...
Bugün öğleden sonra PPK kararından sonra sağlam bir satış yemeliyiz.. Yok satış yemez artı kapatırsak bizim mevlidimizide okutur skender akşam...'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
Aklıma 1993 rallisi geliyorda...Birebir aynı durumu yaşıyoruz vesselam..
açın grafiğinizi bakın...1992 ve 1993 te nasıl çıkmışız..ve 1994 te nasıl çökmüşüz..
Bu oyun böyle oynanmaz..
Bu ya usturuplu usturuplu çıkacak..2013 ve 2014 boyunca çıkacak..
yada böyle kudurmuş gibi çıkacak..ve 2014 ün Ocağında tepe taklak gidip ocakları söndürecek..
hala shorttayım..biraz daha dayanabilirim..
Genişleyen kanalın üst noktasına yaklaştı..burdan kapatmam artık.https://twitter.com/LEVENTASLAN91
Yorum

Yorum