eksper Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sen merak etme kardeşim.. eksper aga işini bilir... öte yandan eksper kaldıracı nasıl ayarladığını yüzlerce defa söyledi.. herkesin de öyle yapması gerekir dendi...eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterya hocam iyi de sen vuruyon diye takipcilerin de vuruyor vaz geç şu sevdadan .
yoksa vurmaya mecalin kalmayacak sonra
dolayısıyla söylediğiniz gibi bir durum yoktur.. eger var ise herkesin kendi hesabıdır...
diyeceğim... dediğin laf laf değil... naçizane..
Yorum
-
hacım ölmezsindeeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu anda hic kimse bana uymasın...sadece paylaşım yapıyorum...ölümüme şahit olun diye....yetiş ya resulallah....
ne para vamış sendede demeden edemecem yaw
106dan beri eyi dayandın hala dayanıyon braw
Yorum
-
abim çok gevşetmişsin oraya gelirmi yoksa gönlünden geçenimi? söylüyorsun...egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergel 109 ada 2 göbek atam gıvırtam

avradını kestimin palasıKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
egeli...hec pozlarım var....bir ayagım hissede ...doco ....hisse bölümünde paylaştım arz fiyatından dahilim....bir ayagım dolar /tl de 1.80 den longum ve şuanki fiyatı görüyorsun...paritede şurekli şortladım 1.32 den buyana şortda idim...şu anki fiyatı görüyorsun...şimdi paritede longa döndüm...altın malum....burası haricinde altını başabaşta sayıyorum şuanda pozlar para bastı....egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhacım ölmezsinde
ne para vamış sendede demeden edemecem yaw
106dan beri eyi dayandın hala dayanıyon braw
Yorum
-
110500- 111000 makul olanıdır
Cuma günü orada yatay takılır heralde
hani ahlaki seviye vardı bi 110500 işte oraya kadar düşüş normal.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
yani...paraşütsüz.............Cobalt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNasıl oldu da forumca komple short olduk. Bende shortum
Zaten tüm türk yatırımcısı short olduğu için çıkıyor sanırım.
Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
evet eksperim ...sermayeyi bitirdigim donemdir ...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2009 daki dönüşde hayatımın en büyük ve tek kazığını yedim....30000 puvan....yine böyle bir kumpasın icindeyim...sonumuz hayır olsun....yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
eksperim altinda ikinci vurus yaptin dogrumueksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraltın önemli..... döndüğü anda iş biter....yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
116500 ana kanal direnci imiş,denz de 116-116500 gibi cortlayın dimiş gözüme kestirdim
önceki raporları okuyorum,vob nerdeeee,bunların verdiği rakamlar nerdeeee,güvendiğim teknikçiler bile kündeye gelmiş,ne çarşıya ne pazara uyar voboh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
Yorum