buralarda tepkisel hareketler normal.... piyasa halen long...107 aşşagı gecilmedende longcu teslim olmaz...aşşagısında şelale ve tepkisiz düşüş olur...yoksa cile bülbülüm cile...
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Son iki gün süren satış biraz cesaret verdi
Tarihi zirveden satış 2500-3000 puan arası konsolide olurmu?, olmaz..
İkili zirve kısa periyotlarda; aşağı -1500-2000 daha karar noktası,
yada yukarı +2500 üçüncü ve artık daha zayıf direnç denemesi
Dow shortlar maydanoz olmadan biraz satış yapsa orasıda böyle, hiç fena olmaz..
Slmlr hyrl Cmlr..
Yorum
-
Dostum bende artı kapanış bekliyorum..eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkapanış 109 500 beklentim var....yirse...

Yorum
-
aga manavcılığada başlamışşsın,gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDostum bende artı kapanış bekliyorum..

1 diniz 2 oldunuz başıma, ne long sevdası bu .
hazır şu kazığı az kalmışken çıkarmama
neyse şu kıllı muzdan tart bakalım 2 kilo .
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
eksper abim yavaş yavaş sende de trende uyum hareketleri sezinliyorum,eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.31 parite şortları 1.29,96 dan kapattım....
4 cepheden 2 'sini kapattın.
Kalan 2 misak-i milli midir?
yada bişey söylemek için erkenmi?Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster109900 lönk

2.part
orti 110550

son durumda dün 3bin zararı çıkarıp defteri kapadıkdıegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün 111200 ciavrı kapanış beklerim
vuruş için ptesiyi beklerim
bugün şuan bile kardayım
öenmli olan kar yazmam
bilipde yapamamak gibi bi sıkıntım olmadı sede tez canlılığım va erkenciyim hep
yoksa ne diyorsak ne yapıyorsak o
Yorum
-
TALEBE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAPSD -1300 den........ + 1800 e çıktı.......... ?????????
+4750
dağıtım.......her seviyede........devam ediyor.......... mu...?
Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
Sadece küçük yatırımcının long açmasıyla veya hisse senedi almasıyla aşağı dönecek değil bu trend. Büyükler arası savaş olmalı. Fiyat düşerken pozisyon sayısının artması shortlar için olumlu. Masaya ne kadar çok kontrat sürerlerse düşüş o kadar derin olur.
Yorum
Yorum