okut_val Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
103400 e yazdım cortlarıSe_M Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteregeli yukarısı için stop var mı shortlar için yoksa her halükarda 103.400 ü bekleyecen mi ?
komisyon cepten gider bu durumda,
az sona kapatıp ptesi aynı yerleden lönke döneriz gibi
bakamadım bugün akşama okrum siz netmişiniz
Yorum
-
düşüş ückagıt ...günlük treyd yapıyorum...paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksperim longdan oldukca eminsin gibi goruluyor normalde ilaveleri ilk vurdugun yerlere yakin yerden yapardimn bu kadar ustlerden pek yapmazdin
Yorum
-
abi altun longları ne ettin... ben 30 dan uzayıverdim de..eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraltında para acıga cıkıyor....kimi ve nereyi vurur.....
Yorum
-
ilk hedef 1800...bu degişmez...az kaldı ilave vuracagım....fox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi altun longları ne ettin... ben 30 dan uzayıverdim de..
Yorum
-
Amiral girmeli devreye artık eskper abim..eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdüşüş ückagıt ...günlük treyd yapıyorum...
Gerçi meril dün sağlam döçemiş 15 milyon lotcuk, satışını bitirdiyse devreye girmeli amiralde'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
buyursun gitsin abi... biz hazırız...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkapanış uzaydan olabilir.....bunun ücün dışarının biraz toplaması yeterlidir....
Yorum
Yorum