Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
piyasayı okuyacagım diye cok stres yaptım....bütün gün ekran yaramıyor bana....paradigmada diyorki mesaiye erken gel....aha erken gelince böyle....caylıyor başım şimdi....
piyasayı okuyacagım diye cok stres yaptım....bütün gün ekran yaramıyor bana....paradigmada diyorki mesaiye erken gel....aha erken gelince böyle....caylıyor başım şimdi....
eksperim aman dikkat en onemli organlardan biri orasi .. mesaiye erken gelde sonra arada dinlen beyini verimli kullanmak lazim... birden yukleme yapmayalim o zaman
hafta sonuna long girdik ...eksperim long ben long ... eksperim afrikada bas agrisi icin cok anormal taktikler var onu bulimde yollim ..ilkel bir yontem gibi gorulsede etkili gibi... hec bisey kalmiyor , reset liyon kafayi
Yorum