TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • chaotic
    Yasaklı
    • 26 Mayıs 2009
    • 713

Bizim not artsa ne olur, vob 120000 olsa ne olur. Bu süreç saçmalığı devam ederse 1 yıl sonra vob 20000 ve bölünmek üzere olan bir Türkiye...

Karayılan, New York Times gazetesine verdiği açıklamada, "Gerillalarımız silah bırakamaz, bu son konudur, sürecin sonunda konuşulacak son konudur" dedi. Karayılan ayrıca, savaşın bitmesinin ardından Türkiye'ye dönerek Kürt haklarının geliştirilmesinde siyasi bir rol oynamak istediğini belirtti.

'SİYASİ ROL OYNAMAK İSTİYOR'

Murat Karayılan, eğer savaş biterse Türkiye'ye dönmeyi umduğunu belirterek, Kürt haklarının geliştirilmesinde siyasi bir rol oynamak istediğini söyledi. Karayılan "şiddeti bir kenara koyduktan sonra, demokratik bir toplumun kurulması gerekecek" dedi.

Karayılan, İmralı ile iletişimin ağır işlediğini ifade ederek, “Hızlı karar alabilmemiz açısından ihtiyaç olursa neden bizden de bir grup İmralı’ya gitmesin ki” dedi.

ANF’nin haberine göre, yabancı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Karayılan, daha geri çekilme kararını vermediklerini ve İmralı’yla iletişimlerinin ağır işlediğini vurguladı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Karayılan çözüm için PKK terör örgütü lideri Öcalan’la iletişimde olmaları gerektiğini savunarak, şunları kaydetti:

"İMRALI'YA GİTMEK İSTİYORUZ"

“İhtiyaç olursa neden bizden de bir grup İmralı’ya gitmesin ki” dedi. ANKA

http://haber.gazetevatan.com/turkiye...29432/1/gundem

Yorum

• Misafir

Usd/Yen tüm pozlar kapanmış, iyi kar bıraktılar..

Bakalım Pzt taze dow shortlar ilave edebilecekmiyiz yerlerine..

Yorum

• mehmetkirsoy
        Kıdemli
        • 03 Ocak 2013
        • 3325

notcularla pkklar dan haberler var kimse oralı olmuyor.. sko ağam uyutmuş herkesleri..

Yorum

• mancurya
          Çalışkan
          • 01 Haziran 2012
          • 519

Atış taliminede buyrun.
          * ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........

Yorum

• ayhan53
            Rallici Başkan
            • 27 Nisan 2009
            • 2657

http://forum.keyborsa.com/showthread...741#post478741

haftalık hisse yarışmamıza herkesten birer kağıt istiyoruz
            hareket şart
            [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
            M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• mancurya
              Çalışkan
              • 01 Haziran 2012
              • 519

okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              100.400 kapanış uzlaşma 100.425
              eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              vay anammmm...4000 puvan düşmüşüz bugün...lem adamın kalbi duracak...104. 425....
              İyimiş....
              * ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........

Yorum

• egelii
                Tecrübeli
                • 25 Ağustos 2011
                • 2961

way aneciğini 103675 den dönmüş yoksa bizimkini alırdı 103400 de sihirili değnek kullanmış pala
                üleyn bi gıç kaldırdık puştluk paraynanmı dedik cevabı vedi pala=paraynan mış hehehe
                103600-800 den aşşa gelmecek bu oradan bidaha kalkar

Yorum

• sadrazam
                  optimist
                  • 21 Mayıs 2010
                  • 228

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  way aneciğini 103675 den dönmüş yoksa bizimkini alırdı 103400 de sihirili değnek kullanmış pala
                  üleyn bi gıç kaldırdık puştluk paraynanmı dedik cevabı vedi pala=paraynan mış hehehe
                  103600-800 den aşşa gelmecek bu oradan bidaha kalkar
                  bu hafta kayıp haftamız oldu aga.
                  ALTINDA DA 1525'DEN LONG OLMUŞUZ, ÖLÜMÜNE VERMİŞ.
                  -Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...

Yorum

• sır
                    Katılımcı
                    • 06 Nisan 2013
                    • 142

Gr/tl - ons ayrımını/kompozisyonunu iyi hesap etmek gerekiyor.
                    Her ne kadar ons "all over" değer gibi gözükse de aslında sahtedir, oluşturulmuş algıdır.
                    Altında, "fizikinin" o ülkedeki alım gücüdür, değişmeyen.
                    Dolayısı ile usd/try ve eur/usd aynı anda izlenmelidir.
                    *
                    Hele ons'ta long/short ile para yapmaya çalışmak cehaletle-cesaret arasındaki ince çizgiyi aşıp "suhületi" bozmaya sebep olur.

sadrazam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    bu hafta kayıp haftamız oldu aga.
                    ALTINDA DA 1525'DEN LONG OLMUŞUZ, ÖLÜMÜNE VERMİŞ.
                    kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    sarı güzel ayağa düştü kerhaneden kovuldu sokak fahişesi oldu itibarsızlaştırıldı hahhahahahah dahada düşer bu kaltak heheheheheheh gebersin yıkılsın 76 tl olsun tl bazında ons bazında bin gayme yeter buna şimdilik
                    Sako, sarının yastık altına girmesine dayanamaz,, ancak kaz/tavuk muhabbeti olursa başka..
                    Portekiz-İspanya-İtalya üçlüsünün sarıları dikkatle takip edilmelidir.

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    pazartesi altında ikinci vuruşum gelecek....altın yı kıl maz....fazla degil sana 45 gün veriyorum....45 gün sonra gel konuşalım nerdeyiz.....
                    Guzu'nun rakama doğru (usdtry 3.XX ) hareket başlarsa ons yıkılır.
                    Ama usdtry & eur/usd sabit kalırsa 45 günde dayanamaz.
                    *
                    *
                    Acizane, bence..

Yorum

• bubico
                      Katılımcı
                      • 26 Haziran 2011
                      • 84

Acemi oldugum asikar ama bence altin su anda sadece forex oyuncagi
                      fazla anlam yuklememek lazim
                      Kol bukuluyorsa kol bukuluyordur

Yorum

• sonperde33
                        Kıdemli
                        • 03 Ağustos 2011
                        • 3010

bölünmüş türkiyemi?
                        neden bölüneceğiz, kangren olmuş, yada kangren olmuş gibi gösterilen bir parçadan.
                        keşke bölünebilsek diyecem ama küfür yemekten çekiniyorum.

ne var orda?
                        petrolmü, doğalgazmı, altın madenlerimi, değerli tek bir şey gösterin?
                        lan doğanın bile küstüğü bir yer orası,
                        ben söyliyim koca bir hiç, haklarının gaspedildiğini idda eden ordaki toplumun %20'sine bile denk gelmeyen,nerdeyse kış ayında metrekareye yağan tonlarca kar için bile devleti suçlayacak kadar idiyotlaşmış bir avuç geri zekalı,
                        ve bunlara silah korkusundan uyan %50'lik koyun sürüsü, %30 luk çaresizlikten uyan bir kesim.

aga cesur olma zamanı, cesaretle yürürsen bu işten her türlü herkes kazançlı çıkar.
                        ya kardeşçe yaşamak öğrenilecek yada inceldiği yerden kopsun bu iş.
                        gerçekleri göremeyecek kişilere , gerçekleri göstermek için harcanan emeklere paralara zamanlara yazık.

en kötüsünü düşünelim, süreç patladı,
                        çözümmü?

gayet basit, gidersin her ilde halk oylaması yaptırırsın, bölünmek istiyormusun diye, cep telefonları sokulmadan, sandıklarda,
                        bir il çıkmaz, hadi çıktı bir kaç tane diyelim, kütüğü orda olanı postalarsın oraya, çekersin ordaki memurunu polisini askerini,
                        o zaman bak bakalım vob 200 de olur 300 de.

itiraz edenin alnını karışlarım bu gün doğuyu taşıyan batıdır, ne bugünü her daim,
                        küçük bir örnek verim, fransa emperyal davasından erken vazgeçmiş bir ülkedir, eski yüzyıllarda, ilk başta üzüntü oluştursada bu durum fransadikiler için,
                        ekonomisi çok hızlı ve seri toparlanmıştır, sağda solda görevlendirilen nakliyeler, memurlar, polisler, askeri personel randımanlı yerlerde kullanılınca, fransız ekonomisi müthiş bir yükselişe geçmiş, giderleri dehşet derecede düşmüştür.

bide güncel ayrılanların durumuna bakalım,
                        örnek 1,
                        çekoslavakya, çek cumhuriyeti ve slovakya olarak ikiye bölündü,
                        ülkenin sanayisi o zamanlar ağırlıklı slovakyada idi ve ordakiler daha zenginleşeceğini idda ettiler bölünmeyi istediler.
                        şimdi çek cumhuriyeti turizmden paraya para demezken, slovakyadikelerin açlıktan kokan nefeslerinden çürüyen çatıları başlarına yıkılıyor,

örnek 2,
                        kırgızistan özbekistan, SSCB'den ayrıldıktan sonra tüm rusları kovdular,
                        öyle ya özgürdüler ve sömürülmek istemiyorlardı daha fazla, bağımsızlıktan hemen sonra hiç bir iş yürümez oldu, her şey tıkanıyor ve çözülemiyordu,
                        tüm ülkeden çıkartılan ruslar yalvar yakar, misli maaşlara geri çağrıldı...

italyada ise bizdekinin tersi bir durum vardır, zengin kuzey, fakir güneyden ayrılmak istemektedir.

neyse sadede geleyim,
                        bu durumda batıda, işinden gücünden kafasını kaldıramayan , tek mücadelesi ailesine yeter şartlarda bir gelecek vaat etmeye çalışan ben sorarım,
                        lan adam orda divan tellerini dükyanının çatısına asıp, kaçak elektikle kızdırıp ısıtıcı diye kullanıyor, faturasını ödeyen ben,
                        oraya giden binbir çeşit yardım istihkak, özel vergi indirimini,3 çocuk maaşını, aldığım 3 kuruştan vergi diye kesilen 1 kuruşuyla karşılayan ben,
                        burda hiç kimseye ayrımcılık yapmayan, her kesimden gelen her insana güleryüz gösteren, ama doğuya gidince diken üstünde duran ben,(ordakiler her şekilde ülkenin heryerinde rahat rahat gezerken),
                        ben doğmadan yada çocukken , birileri acı çekmiş ve sömürülmüş diye , yakınlarını otobüste diri diri yanarak, mavi çarşıda diri diri yanarak kaybeden ben,
                        hayatımın içinde her türlü yaşadığım yere yabancı yerlerden gelmiş mafyaya, otopark korsanlarına, kap kaççıya,gaspçıya göğüs germiş ben,
                        kaybedilen haklar (local dil,kültür) iade edilse dahi hala hak hukuk diyerek tepeme sıçmaya çalışanlara sabır çekip katlanan ben,

eşşekle haşır neşir olmanın bile bir adabı yokmuydu????
                        Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• manif
                          Matematikçi
                          • 16 Ağustos 2011
                          • 752

Sn. sonperde33 yazınızda işlediğiniz anlatım, olaylar doğrudur. Bu meseleyle alakalı bende 1-2 kelam etmek isterim.
                          Benim kürt arkadaşlarım var. Gayet civanmert. Bölgede vazifem gereği 1,5 sene geçirmek zorunda kaldım. Ben bir ayrılık vs. kokusu almadım o zaman. Sene 2001-2002'ydi.
                          Elektrik vs. kaçak kullanılmasına bende karşıyım. Lakin insanların daha doğrusu bireylerin orada tarım yapmasına imkan yok. Ben Trakyalıyım. Dönümde 400-500 kg buğday alınabilen yerdeyiz. Ama orada 50-100kg bile zor. İnsanlar hayvancılıktan soğumuş. Hayvancılık üzerine desteklemeler yapılır, bölgede süt endüstrisine yönelik yatırımlar artırılır ise farklı olur. bugün süt-yumurta olayı Marmara'ya itelenmiş. Halbuki doğu buna daha uygun.
                          Ben doğu bölgesinin hiçbir şekilde bizden koparılmasına razı değilim. RTE hükümetinin yaptığı açılımlar vs. oy aldığı büyük bir kütleye yönelik olmasına rağmen, kerhen aldığı ülkücü oyları sekteye uğrattı. Şahıs bunun farkında, bu sebeple ülkücülere vurmakta. Ülkemizi bölmeye çalışan, kendi hayalleri için, ülke menfaatlerini satmakta beis görmeyen bu zatlara en iyi yanıtı halk sandıkta verecektir. Ülkemizdeki demokrasi kültürü her ne kadar olgunlaşmamış olsa bile, benim şırnaklı kardeşim, olayın vehametini anlar. Ben bizi oluşturan halka çok güveniyorum. Bu sebeple, serinkanlı gelişmeleri izlemekte fayda var.
                          Aksi durumlar sözkonusu olduğunda, kurucu irade olarak gereken neyse yapılacağından şüphe duyulmamalı diyorum.
                          ayrıca farklı hesaplar yapmaya çalışan, bu teslimiyetçi zihniyetin nasıl bir paçavra gibi kenara atılacağını izlemek ayrı bir zevk olacak.
                          grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• sonperde33
                            Kıdemli
                            • 03 Ağustos 2011
                            • 3010

günaydın ağalar,
                            cümleten iyi haftalar...
                            Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• ayhan53
                              Rallici Başkan
                              • 27 Nisan 2009
                              • 2657

Altın geçen hafta ayı piyasasına girdikten sonra, küresel ekonomideki iyileşmenin güvenli liman alımlarını daraltacağı beklentisi il, düşşünü genişletti ve Nisan 2011'den bu yana en düşük seviyesine yöneldi. Gümüş de keskin bir düşüş gösterdi.

Spot altın yüzde 3.9 düşerek ons başına 1,425.75 dolara kadar indikten sonra toparlandı ve Singapur saati ile 11:14'te ons başına 1,444.07 dolara geldi. Altın fiyatları 12 Nisan'da yüzde 5 düştü ve Eylül 2011'deki rekor kapanıştan bu yana düşüşünü yüzde 20'nin üzerine çıkararak "ayı piyasası" olarak nitelenen duruma girdi.

Altın 12 yıl üst üste yükseliş gösterdikten sonra, 2013 yılında, ABD ekonomisindeki iyileşme ile birlikte, Fed'in daha önce benzeri görülmemiş teşvik tedbirlerini daraltacağı spekülasyonu sonucu yüzde 14 düştü. Altın destekli exchange traded fonlarındaki (ETF) altın varlıkları yılın ilk çeyreğinde rekor hızda düştü ve son dokuz haftanın tümünde geriledi. Goldman Sachs Group Inc., 10 Nisan'daki raporunda, altının fiyat çevrimindeki dönüşün hız kazanmakta olduğunu kaydederek, yatırımcılara altın satışı tavsiyesinde bulundu.

ABN Amro Group NV emtia stratejisti Georgette Boele, "Altındaki çöküş halen erken safhalarda," dedi ve "Diğer varlıklar, büyüme görünümünün iyileşmesi ile birlikte, artan bir şekilde daha cazip hale gelecek" değerlendirmesinde bulundu.

Haziran vadeli altın kontratları, New York Comex piyasasında, yüzde 5.3 düşüşle ons başına 1,422.20 dolara kadar indikten sonra 1,444.40 dolara toparlandı. Vadeli kontratlar 12 Nisan'da, Güney Kıbrıs'ın acil yardım kredilerinden olası kayıplarını karşılayabilmek için altın satabileceği haberi üzerine yüzde 4.1 düşmüştü.
                              [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                              M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• VIX100
                                Tecrübeli
                                • 03 Kasım 2011
                                • 1945

çity dökülmeye başla,bozdur artık,103750 kritih,1335 de altında kritihmiş

yukarı dönmezse kabak yerlinin elinde patladı demektir,mal gibi aldılar
                                oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

Working...
                                X

Debug Information