paradigma Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
100.400 kapanış uzlaşma 100.425sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkapanis kac oldu cikarken bakamadim.'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
vay anammmm...4000 puvan düşmüşüz bugün...lem adamın kalbi duracak...104. 425....okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster100.400 kapanış uzlaşma 100.425
Yorum
-
-
Allah mı söylettiokut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster100.400 kapanış uzlaşma 100.425
Yavaş vurun la Eksper abi lazım bize

Pastaya bak hizaya gel. Neyin nesi bu gedik?
Yoksa Okutum pazartesi günkü rakamımı söyledin
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
-
Moodys'den bir günlük Türkiye ziyareti
Yorum
-
ons altında kırıtik destek 1466 civarıdır.ya kırıp geçer yada bu seviye çevresinden uv yükseliş başlar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
ohannessss yuhannaa
benni yanlis gordum 1500 in altinami dokunmus bu edepsiz sari gaciGel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
sarı güzel ayağa düştü kerhaneden kovuldu sokak fahişesi oldu itibarsızlaştırıldı hahhahahahah dahada düşer bu kaltak heheheheheheh gebersin yıkılsın 76 tl olsun tl bazında ons bazında bin gayme yeter buna şimdilikoturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
pazartesi altında ikinci vuruşum gelecek....altın yı kıl maz....fazla degil sana 45 gün veriyorum....45 gün sonra gel konuşalım nerdeyiz.....kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersarı güzel ayağa düştü kerhaneden kovuldu sokak fahişesi oldu itibarsızlaştırıldı hahhahahahah dahada düşer bu kaltak heheheheheheh gebersin yıkılsın 76 tl olsun tl bazında ons bazında bin gayme yeter buna şimdilik
Yorum

Yorum