Eksper hocam, longum. Dun seans sonuna dogru geceye long yazini gordum gibi topukladim. Mesajlara simdi baktim geriye dogru.
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
keçiyi canından eden bi tutam ot muş..
bizimki o hesap.. her türlü eziyeti çek..kara geç.. hemen kapat... neymş gene aşagı giderse alıcakmış mış.... ulen senin neyine.. işine bak...
hey Allahım... adam olmayız biz yaa... du bakalım..
zaten bizi eksper agam da adam edemezse...daha da iflah olmayız bu piyasalarda..
Allahtan iyi kötü hisse çeviriyoruzda... Allah bereket versin tabi.. zarar olmasın da..
hayırlı sabahlar..hayırlı cumalar...
bereketli olsun...
Yorum
-
günaydın ahali,cortçular için tek sorun kalan vade süresi,yoksa ben bu palayı her türlü severim,kaç kere terste kaldım hatırlamıyorum,her seferinde kıvırttım stop kullanmıyoruz gademeli furuştuumuz için
104800 geçerse 105600 den frurumoh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
Italya'da ( yeni çikmis) kanunen hùkùmet devlet tahvillerinin degerinde ciddi iskonto yapabiliyor. ( Yunanistan gibi).
Hemen ya çok kisa vadede bu kanun kullanilmayacaklar, ama orta vadede ( 6 ay - 1 sene ) mùmkùn.
Bence ònemli bir olay, haberiniz olsun.
Yorum
-
ne bileyim işler tıkırında...bırgalamak istemiyorum....normalde şu anda yapmamız gereken 450 kapatıp 100 den yerine koymak...isteyen buyursun....paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksperim 500-700 araligindan cikip alttan alma maliyet iyilestirme gibi birsey dusunmuyon demi ?
Yorum

Yorum