guerra acele ediyorsun endeks 85000 e gidecek zaati,sinir yaptın....
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterülen hepiniz kapatıp şort mu oldunuz...ses yok...
)))))))))))))))) yok eksperim bekliyoz da halen inanmiyorum olaya da ondan suskunlugum ..ama yarin kesin kaparim ben daha fazla dayananm ve shorta gecerim diye dusunuyorum
yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
eksperim dogruda olabilir ....yani senin long oldugun pozda short olmak ne mumkun halen aklim almiyoreksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervallah şort olmuş bunlar...allah sizi bildigi gibi yapsın...yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermuratman ve paradigma ve okut ve eksper....başka longcu yok galiba.... birde kapatmadıysa manif di....

100.500 maliyet 99'da..grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme
Yorum
-
bencez günlükçü olduğumdan poz fılat olup,yön ve hedef farketmez her yola varım.sadece panka endeksi içinde bi hissede %75 pozdayım hedefe çok yakın yerlere kadarda tutacam bu mereti.exper senin hedef eyi sayılırda bakalım pala üstümü altımı der.hayırlı akşamlar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBakalım tutacak mı?

Görünen köy kılavuz istemiyor. Adamın önünde engel kalmamış görünüyor. Yapçak birşey yok. Cezamızı çekeriz. 106 kırılırsa kısayı bir müddet unuturuz artık.
Kaybedenlere geçmiş olsun kazananları tebrik ederim.I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
bu hissemiz mimli olmasından dolayı sistemi vermekteyim ama pozum bunda deeldir.ew sipral döngüsüne harfiyen uyması sebebiyle örnek olsun diye veriyorum.dün sipiral son hattindeydi ve bugün yeni alanına girecekti ve öylede oldu.yanılma payı olsada dün ne pahasına olursa olsun poz yukarı için açılması gerekirdi.tekrar hayırlı akşamlar.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum

Yorum