Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Bizim vergi dairesine bildirilen karlara değil SPK'ya bildirilen karlara itibar etmemiz gerekir.
Çünkü vergi dairesine bildirilen karlar ile SPK'ya bildirilen karlar arasında farklılıklar olduğu malumunuzdur.
KONYA'nın yılın ilk yarısında vergi dairesine bildirdiği kar tutarına baktım ama bulamadım.
SPK'ya bildirilen ilk 6 aylık kar 16 milyon.
Vergi dairesine bildirilen karın SPK'ya gönderildiğini farz ve kabul edersek
bu geçen yılın aynı dönemine göre % 60'lık, bu yılın ilk yarısına göre % 100'lük
bir kar artışına karşılık gelir.
SPK'ya 3 ncü çeyrek bilançosunu gönderen şirketlerden 70'i % 60 oranını yakalayabilmiş.[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
Temeli, tekniği ne kadar güzel olursa olsun birileri gelip almadıkça bir hissenin fiyatı artmaz.
Bize para kazandıran hisse iyi, kaybettiren hisse kötüdür. ;)[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
*yapi kredİ bankasi'nin 2012 yili 9 aylik konsolİde olmayan net dÖnem kari 1.400.980.000 tl(13/11/2012 - 16:43:10)Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
*foreks anketİne gÖre, yapi kredİ bankasi'nin 2012 yili 3.Çeyrek net karinin 447 mİlyon tl olmasi beklenİyordu(13/11/2012 - 16:45:11)Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
AYNEN EDİP i taşıdım 6 ay sıfır .....................Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTemeli, tekniği ne kadar güzel olursa olsun birileri gelip almadıkça bir hissenin fiyatı artmaz.
Bize para kazandıran hisse iyi, kaybettiren hisse kötüdür. ;)Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
*yapi kredİ bankasi'nin 2012 yili 3.Çeyrek konsolİde net dÖnem kari 637.070.000 tlBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
herkse iyi akşamlar yiterin artık yav iyi dinlenin yarın görüşelimBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Son 1 saat içinde DJI vadelileri 12.730'dan 12.830'a yükselerek 100 puan arttı.
İMKB'deki % 0.5'lik artışı buna borçlu olduğumuzu düşünüyorum.[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
konyada gevşeme beklemenin sebebi nedir..bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişlerine gelse kalmıcak gibi alırlarda.işlerine gelmiyor demekki: ben konyada bi gevseme bekliyorum önümüzdeki günlerdeMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterunicredit'in 3. Ceyrek net kari 335 milyon euro (beklenti: 135 milyon euro)
-matriks-
bu haber etkİler mİ ne dersİnİz
etkilemiş değil mi
saat 15.10 da msj yazdığımda kapanış 465 ssaaat 16 da en yüksek 470 görülmüş
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
Yorum