Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • radyolog
    OKURYAZAR
    • 03 Ağustos 2008
    • 23148

PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sizin anladığınız erbabı olduğunuz bir iş var mıdır peki ?
    mahallenin ölücüsü olarak bilinirm
    DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• Penguen
      Mahdumu Kamil
      • 02 Mayıs 2008
      • 1387

Bizim vergi dairesine bildirilen karlara değil SPK'ya bildirilen karlara itibar etmemiz gerekir.
      Çünkü vergi dairesine bildirilen karlar ile SPK'ya bildirilen karlar arasında farklılıklar olduğu malumunuzdur.
      KONYA'nın yılın ilk yarısında vergi dairesine bildirdiği kar tutarına baktım ama bulamadım.
      SPK'ya bildirilen ilk 6 aylık kar 16 milyon.
      Vergi dairesine bildirilen karın SPK'ya gönderildiğini farz ve kabul edersek
      bu geçen yılın aynı dönemine göre % 60'lık, bu yılın ilk yarısına göre % 100'lük
      bir kar artışına karşılık gelir.
      SPK'ya 3 ncü çeyrek bilançosunu gönderen şirketlerden 70'i % 60 oranını yakalayabilmiş.
      [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
      [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
      [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
      [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
      [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• Penguen
        Mahdumu Kamil
        • 02 Mayıs 2008
        • 1387

Temeli, tekniği ne kadar güzel olursa olsun birileri gelip almadıkça bir hissenin fiyatı artmaz.
        Bize para kazandıran hisse iyi, kaybettiren hisse kötüdür. ;)
        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• bogazici77
          .............
          • 11 Temmuz 2009
          • 1920

*yapi kredİ bankasi'nin 2012 yili 9 aylik konsolİde olmayan net dÖnem kari 1.400.980.000 tl(13/11/2012 - 16:43:10)
          Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• bogazici77
            .............
            • 11 Temmuz 2009
            • 1920

*foreks anketİne gÖre, yapi kredİ bankasi'nin 2012 yili 3.Çeyrek net karinin 447 mİlyon tl olmasi beklenİyordu(13/11/2012 - 16:45:11)
            Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• tredas
              Tecrübeli
              • 15 Mayıs 2008
              • 716

Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Temeli, tekniği ne kadar güzel olursa olsun birileri gelip almadıkça bir hissenin fiyatı artmaz.
              Bize para kazandıran hisse iyi, kaybettiren hisse kötüdür. ;)
              AYNEN EDİP i taşıdım 6 ay sıfır .....................
              Biz trakyalıyız...
              Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
              arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))

Yorum

• bogazici77
                .............
                • 11 Temmuz 2009
                • 1920

*yapi kredİ bankasi'nin 2012 yili 3.Çeyrek konsolİde net dÖnem kari 637.070.000 tl

Yorum

• radyolog
                  OKURYAZAR
                  • 03 Ağustos 2008
                  • 23148

MGROS yazdım alış 1905/10/15 e kademeli

Yorum

• ibugra
                    Tecrübeli
                    • 28 Ağustos 2009
                    • 720

iyi akşamlar

Yorum

• bogazici77
                      .............
                      • 11 Temmuz 2009
                      • 1920

herkse iyi akşamlar yiterin artık yav iyi dinlenin yarın görüşelim

Yorum

• Penguen
                        Mahdumu Kamil
                        • 02 Mayıs 2008
                        • 1387

Son 1 saat içinde DJI vadelileri 12.730'dan 12.830'a yükselerek 100 puan arttı.
                        İMKB'deki % 0.5'lik artışı buna borçlu olduğumuzu düşünüyorum.

Yorum

• GÜKO25
                          Ankara sponsoru
                          • 02 Eylül 2009
                          • 11733

bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          işlerine gelse kalmıcak gibi alırlarda.işlerine gelmiyor demekki: ben konyada bi gevseme bekliyorum önümüzdeki günlerde
                          konyada gevşeme beklemenin sebebi nedir..
                          Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                          Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• Penguen
                            Mahdumu Kamil
                            • 02 Mayıs 2008
                            • 1387

Karşılamayı Mehter Marşı'ya yapamadık ama
                            uğurlamayı İzmir Marşı'yla yapabiliriz ;)

İyi akşamlar

Yorum

• ahilas34
                              Bağımlı
                              • 02 Kasım 2011
                              • 1442

penguen abı bu cocuk ne guzel soyluyomus bu marsı, ALLAH annesıne babasına bagıslasın... kacıncı dınlıyorum aksam aksam sagol

hayırlı aksamlar

Yorum

• radyolog
                                OKURYAZAR
                                • 03 Ağustos 2008
                                • 23148

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                unicredit'in 3. Ceyrek net kari 335 milyon euro (beklenti: 135 milyon euro)

-matriks-

bu haber etkİler mİ ne dersİnİz

etkilemiş değil mi

saat 15.10 da msj yazdığımda kapanış 465 ssaaat 16 da en yüksek 470 görülmüş

Yorum

Working...
                                X

Debug Information