Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
tabı bu yazı benden degıl komsu koyden hocam dan ....
sayın abim bir an sizi picus abim zannettim hatta kendine sordum hayır ben değilim dedi ...
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
etyat embyo topluyorlarmı ne yaa ipekkde durum aynı gıbı olusmaya basladı bir haber gelse ipek en ii kalıtede petrol buldu idye hem ulkmeız kazanır hemde biz inşallah
Sabah makineye doneleri girdim ve
benim bakışıma-görüşüme uygun
bugün ilgilenmeye değer hisseleri çıkar dedim.
Aşağıdaki listeyi verdi.
ANELE-ATSYH-AYGAZ-BLCYT-BRKO-BRKSN-BRMEN-ECYAP-ESCOM-
IDAS-OLMKS-OSMEN-OZGYO-PETKM-PINSU-TEBNK-ULAS-UNYEC
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Şu anki duruma bakılacak olursa
BLCYT % 2, BRKSN % 1.3, BRMEN % 6.7 yukarıda
ESCOM % 1, IDAS % 2.6, OZGYO % 1.1, TEBNK % 1, ULAS 10.1 aşağıda görünüyor.
Ah makine beni 5-3 mağlup ettin
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum