KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • taka
    Kıdemli
    • 22 Eylül 2009
    • 3774

arkadaşlar paket puroğram ew ler fıractal davranışlar göstermeleri yüksek olasıdır,yatırmlarınızı bu tür sistemlere güvenerek yaparsanız büyük kayıplara neden olabilir.başka estrümanlarla desteklemeden sadece bu sisteme dayanarak yatırm yapmak büyük risktir.tekrar hayırlı geceler.sizlere örnek maksatlı VAKBN vermekteyim.

ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
    sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
    müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• küçük_k
      Aktif
      • 09 Nisan 2012
      • 293

küçük_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      kuzum maldan inmeden düşüş olmayacak sanki.....
      geceye füll şört girdim.... yarın kebap yapar iskender...
      arkadaşlar exper muhteşemdi... tebrikler....

bir çok defa bu ikili tepeyi bekeldiğimi yazmıştım... ama fazla aşağı gitmeyerek beni yanılttı... anlayacağınız bugün kebap yaptı beni....
      yarın yada en geç pazartesi 15-20k düşüş beklentim devam ediyor....
      ikili tepe yapmazsa experin 85000 hedefi makuldür...
      duruma göre poz değiştireilirim...
      yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,

Yorum

• bogazici77
        .............
        • 11 Temmuz 2009
        • 1920

iki senaryom vardı biri aşağı biri yukarı.kararsızdım.ama exper hocam sayesinde en güzel yerden malları aldım.eski zirveyi görmeden alamazlar benden.sade düşünün haftalık grafiği önünüze alın bakın.bir de piyasaya pompalanan onca olumsuz haberlere rağmen piyasanın olduğu yeri düşünün.ünlü spekler hergün bas bas bağırğyor yeni dip avrupa şöyşe çökecek böyle yıkılacak.onlar sürünün mal almasını istemiyor anlasılan.allahtan babo gibi exper hocamız gibi simurg üstadım gibi babyiğitlerin olduğu forumdayız.bu foruma çok şey borçluyuz
        Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• taka
          Kıdemli
          • 22 Eylül 2009
          • 3774

arkdaşlar arada sayfaya gelen reklamlara tıklayında simurg hocada sıkıntıdan kurtulsun.yoksa forum gidiyo elden.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
          sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
          müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• marmaralı41
            Aktif
            • 18 Kasım 2011
            • 194

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            kararlılık ve kaypaklık....ikisinini aynı anda kullan....yoksa vay haline....
            şüphesiz haklısın..ancak ben anlık yazmıyorum.. anlık yazabilmek babayiğitliktir, marifettir.. marifetse iltifata tabidir.. bizlerde takdir ve iltifatlarımızı sunuyoruz zaten ;)

benim yazmamdaki amaç büyük penceredeki yaklaşan zaman-fiyat kırılımıdır..
            daha önce herhangi bir şey de yazmadım zaten..

borsalarda tepeden en az %25 oranında satışların gelmesini bekliyorum..
            bu hareket ağustos ayı ile tetiklenecektir..

XU100 kabaca 64000 dersek en az 16000 puan düşüş ile 48000..
            Dow 13200 desek 10000..

diyerek, hayırlı geceler diliyorum cümleten...

Yorum

• eksper
              Kıdemli
              • 17 Temmuz 2009
              • 3714

yarın sabah erkenden seans acılmadan ekran başında olun....keklik avına cıkabilirim....

Yorum

• thebaboli
                Sistemli Borsacı
                • 06 Temmuz 2012
                • 843

thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Sn. Eksper yanlış mı anladım acaba? Artık forumda yazmayacak mısınız? Sizi geç bulup erken kaybetmek üzücü olur benim için.
                Sn. Eksper rahatsız etmiyorsam bu soruma cevap yazabilir misiniz?
                I'm gonna make him an offer he can't refuse!
                Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• eksper
                  Kıdemli
                  • 17 Temmuz 2009
                  • 3714

thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Sn. Eksper rahatsız etmiyorsam bu soruma cevap yazabilir misiniz?
                  Faydalı oldugumu gördügüm sürece devam...zarar verdigimi anladıgım anda yazmayı bırakırım....

Yorum

• asi
                    Aktif
                    • 05 Temmuz 2009
                    • 270

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    arkdaşlar arada sayfaya gelen reklamlara tıklayında simurg hocada sıkıntıdan kurtulsun.yoksa forum gidiyo elden.
                    Aylik maliyet ne acaba? Aktif uye sayisina bolup odiyelim.odemesini yapmayan erisime kapatilsin.
                    5-10 tl neye vermiyoski.bu ortam zor bulunur

Yorum

• thebaboli
                      Sistemli Borsacı
                      • 06 Temmuz 2012
                      • 843

Faydalı oldugumu gördügüm sürece devam...zarar verdigimi anladıgım anda yazmayı bırakırım....
                      O zaman sıkıntı yok. Bu ihtimal neredeyse olmadığı için yazılarınız her daim devam edecetir. ;)

Zaman ayırıp cevapladığınız için karşılıksız paylaşım yaptığınız için teşekkür ederim.
                      I'm gonna make him an offer he can't refuse!
                      Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• taka
                        Kıdemli
                        • 22 Eylül 2009
                        • 3774

sevgili exper yanılmak biz kullara mahsustur lütfen o şekilde düşünmeyiniz.biz sadece gördüklerimizi anlık paylaşmaya çalışıyoruz gerisi katılımcı arkadaşlara kalmıştır.onlarda kendi sentezlerinden geçirmeden işlem yapmasınlarki bizlerde zor ve sıkıntılı durumlar yaşamayalım.mesela kuzu bu durumda yazmamalımı? hayır bence oda tüm eyi niyetiyle bu kervenda risk alarak devam etmekte.ben mesela yukarda birçok piyasaya ters tezler sundum bu doğru çıkamayabilir ama gördüğüm bu şimdi yarın ben hatalıysam yazmamammı lazım.bence siz her daim burada olmalısınızki paylaşımdaki çok seslilik ahenk bulsun.allah tüm katılımcılara rahatlık versin.

Yorum

• taka
                          Kıdemli
                          • 22 Eylül 2009
                          • 3774

asi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Aylik maliyet ne acaba? Aktif uye sayisina bolup odiyelim.odemesini yapmayan erisime kapatilsin.
                          5-10 tl neye vermiyoski.bu ortam zor bulunur
                          fikir mantıklıda simurg hoca bunu kabul edermi katılımcılar ne düşünür bide o açıdan bakmak lazım.sakın yanlış anlaşılmasın ben bu sistede sadece sizler gibi katılımcıyım.simurg hocayı şahsen ne gördüm nede bir tanışmışlığım vardır.

Yorum

• eksper
                            Kıdemli
                            • 17 Temmuz 2009
                            • 3714

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            sevgili exper yanılmak biz kullara mahsustur lütfen o şekilde düşünmeyiniz.biz sadece gördüklerimizi anlık paylaşmaya çalışıyoruz gerisi katılımcı arkadaşlara kalmıştır.onlarda kendi sentezlerinden geçirmeden işlem yapmasınlarki bizlerde zor ve sıkıntılı durumlar yaşamayalım.mesela kuzu bu durumda yazmamalımı? hayır bence oda tüm eyi niyetiyle bu kervenda risk alarak devam etmekte.ben mesela yukarda birçok piyasaya ters tezler sundum bu doğru çıkamayabilir ama gördüğüm bu şimdi yarın ben hatalıysam yazmamammı lazım.bence siz her daim burada olmalısınızki paylaşımdaki çok seslilik ahenk bulsun.allah tüm katılımcılara rahatlık versin.
                            Benim konumum biraz farklı taka....anlık yazıyorum biliyorsun....benimle beraber poza giren bir cok insan var...bunun üzerimdeki agırlıgını kelimelerle anlatmam mümkün degil...bir tanesi zarar görse vebali var...allah utandırmasın....

Yorum

• taka
                              Kıdemli
                              • 22 Eylül 2009
                              • 3774

Benim konumum biraz farklı taka....anlık yazıyorum biliyorsun....benimle beraber poza giren bir cok insan var...bunun üzerimdeki agırlıgını kelimelerle anlatmam mümkün degil...bir tanesi zarar görse vebali var...allah utandırmasın....
                              yarının değerlisi VADELİDE 77650 olmuş sistem pivot durumuna göre.
                              sevgili eksper alacağnız her türlü karara saygı duyarım.sorumluluk çok zor ve bir o kadarda sıkıntı veren bir durumdur bunu ancak yaşayan bilir.

Yorum

• küçük_k
                                Aktif
                                • 09 Nisan 2012
                                • 293

yarın sabah erkenden seans acılmadan ekran başında olun....keklik avına cıkabilirim....
                                duruma göre cortlayacak gibisin...
                                yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,

Yorum

Working...
                                X

Debug Information