Günaydın...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
günaydın arkadaşlar. cumanız mübarek olsun. hayırlı ve temiz kazançlara vesile olsun.
Ortamda kirlilik olmasın diye fazla yazmıyoruz ama yazmışken de boş geçmeyelim. kuzuya, babo abiye, ekspere ve de bilgi birikimi ve tecrübesini burada paylaşmaktan imtina etmeyen tüm üstatlara teşekkürler ve selamlar.

k7k7k7
Yorum
-
Margincall a girenler çoktur...chaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBenim kurum dünkü karı yansıtamadı daha, ciddi zarar var galiba diğer müşterilerde...
30000 küsur short taşıyan kurumdan işlem yapıyorum...
Öğlene kadar tamamlarlar...
Bazı kurumlar mc işlemleri tamamlanmadan diger karda olan müşterielrin artılarınıda yansıtmıyor o yüzden olabilir'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
Allah bereket versin. Yeni pozunuz hayırlı olsun hocam.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster78775 diger yarıda kapandı ....reversoooooo ve şortoooo.... 1/8I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
eksperim şortoo ibaresinden , kısa süreliğine geçtiğini andırıyor eski yorumlarından,eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster78775 diger yarıda kapandı ....reversoooooo ve şortoooo.... 1/8
spotta kamyonu boşaltmak doğru olurmu acaba diye düşündüğüm için soruyorum.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
Yorum