paradigma Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
şimdi paradigma....sonucta karşındakide bir insan....lütfen beyefendi rica etsem paranızı alabilirmiyim diyeceksin.....seninki gibi ver lem parayı dedinmi kızar görürüsün ebenin örekesini.....kibar ol ayu.....ha ha ha ....kızma sakın haaaa şaka..........
-
dogru eksperim afedersin.... bir an itin beni 2008-2010 da donuma kadar aldigini hatirladimda o bakimdan alevlendim yoksa son derece nazik biriyimdir .;)..sana kizilirmi ekperim ne haddimize ....eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdi paradigma....sonucta karşındakide bir insan....lütfen beyefendi rica etsem paranızı alabilirmiyim diyeceksin.....seninki gibi ver lem parayı dedinmi kızar görürüsün ebenin örekesini.....kibar ol ayu.....ha ha ha ....kızma sakın haaaa şaka..........yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
haaa bide kibarlıktan anlamama durumu varki işte o noktada senin yaptıgın uygulanabilir....300 puvanda bir....eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdi paradigma....sonucta karşındakide bir insan....lütfen beyefendi rica etsem paranızı alabilirmiyim diyeceksin.....seninki gibi ver lem parayı dedinmi kızar görürüsün ebenin örekesini.....kibar ol ayu.....ha ha ha ....kızma sakın haaaa şaka..........
Yorum
-
Zındığa haktır zümzüg zamanında bizi çok zümzüglediydi...paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksperım zumzugu godu dahada otesını goremedı ıt oglu ıt ..... bazen diyorum eksperim yaziktir gunahtir su mubarek ayda ha ha ha
Yorum
-
yenimi uyanmış keklikler.....günaydınlarımı iletiver....saat 11 oldu bak ...bu saatte işe gelirsen ac kalırsın.....ben dün gece hic uyumadım...sabahtan beride işimin başındayım.....teoman85307 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn.Exper müsaadenizle katkıda bulunmak amacıyla alıntı yapmak istiyorum;İmkb100 64.036 üstünde kaldığı sürece 67.xxx görülmesi olası diyorlar.Bu rakam sizin daha önceki 85 bin hedefinizle örtüşüyor.Tabi 5 dakikada herşey değişiyor ve siz daha iyi görüyorsunuz.
Başarılarınızın devamını diler, Tekrartebrik ederim
Yorum
-
%100 has hakiki halis mulis pure sömürü hehehe,
skenderin etinden sütünden kılından tüyünden tırnağına kadar her yeri itina ile değerlendiriliyor şu forumda,
bazen bende acımıyom değil hani.
ne bilim önceden o keneydi , şimdi biz.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
sn. eksper
bu topiği son 1 haftadır takip ediyorum. başarılı tradeleriniz ve uyarılarınız için çok teşekkür ederim.
78775 long kapayıp az kısa açmanız aşağıdan almak içinmi? yoksa tepenin bittiğinimi düşünüyorsunuz? aşağıdan alıcaksanız şimdiden bi hedefiniz varmı? teşekkürler-saygılarBurada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. Ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum.MATADOR38
Yorum
-
yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum
-
bu tip soruları akşama... şimdi paranın peşindeyiz...kafam başka yerlerde şimdi....trader38580 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn. eksper
bu topiği son 1 haftadır takip ediyorum. başarılı tradeleriniz ve uyarılarınız için çok teşekkür ederim.
78775 long kapayıp az kısa açmanız aşağıdan almak içinmi? yoksa tepenin bittiğinimi düşünüyorsunuz? aşağıdan alıcaksanız şimdiden bi hedefiniz varmı? teşekkürler-saygılar
Yorum
-
okut.... sende bu grubamı dahilsin lem....eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryenimi uyanmış keklikler.....günaydınlarımı iletiver....saat 11 oldu bak ...bu saatte işe gelirsen ac kalırsın.....ben dün gece hic uyumadım...sabahtan beride işimin başındayım.....
Yorum
-
aahahaheksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterokut.... sende bu grubamı dahilsin lem....
abi iş nedeniyle sabah 9 da en gec ekran basında oluyorum....
ama ay sonu oldugu için bir sürü işler vardı bakamadım bile piyasaya abi bugün...
Sayende hamdık pişiyoruz abi...
Daha önce söylemiştim abi, al beni yanına tüm mal varlığımı vereyim ama eğit beni abi
sendeki bilgiyi tecrübeyi satın almak çok zor abi, parayla ölçülmez değerin...'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum

Yorum