Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
24 vatan evladı long veya hissede....yarıya yakın......idare eder....önemi şuydu.... bu forumda artık yaptıgım tredeleri yazmayacaktım....sadece seyirci olacaktım...sayı fena degil birilerini kurtarmışım en azından....
Sn. Eksper yanlış mı anladım acaba? Artık forumda yazmayacak mısınız? Sizi geç bulup erken kaybetmek üzücü olur benim için.
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
ülen ben burda her allahın günü alıyorum 1000 puvan....5000 puvan zarar nedirki....toplam 5 iş günü....allah tependen baksın üzüldügün şeye bak.....buzamana kadar durdugun kabahat...silkelen lem kendine gel....
ülen ben burda her allahın günü alıyorum 1000 puvan....5000 puvan zarar nedirki....toplam 5 iş günü....allah tependen baksın üzüldügün şeye bak.....buzamana kadar durdugun kabahat...silkelen lem kendine gel....
İŞTE BU!!!...İŞTE BU!!!
En derin saygı ve sevgilerimle...
Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Yorum