eksper abi 85ooo vob hedefte sapma yok di mi?
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
önümüzde on güzel gün var.
tamamı, on gün.
abartmadan, şaşırmadan, on gün. coşmadan, coşkuya ve sele kapılmadan, son on gün.
sonrası iyilik sağlık. sonrası tatil. dinlenmek de lazım.önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
otoriteden öğrenenler özgürlük bedeliyle öğrenir,
deneyerek öğrenenler etiket fiyatından öğrenir,
hayattan öğrenenler gecikme zammıyla öğrenir,
hayattan da öğrenemeyenler boşa gitmiş hayatlarıyla öğrenirler...
Yorum
-
Götürmek mieksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternasıl eyi götürüyorum deelmi.....ha ha ha
donuna kadar aldın abi ahahaha
Buna götürmek demek biraz ufak kalır be abi...
Herkes short olmuş heryerde....'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
yav bırakın takılmayın şu hedef medef işlerine....dogrudur yukarıdaki hedef o.....biz vobdayız arkadaşlar.....hedef sonraki iş....takılıp kalmayın....siz borsacısınız yav...borsacı acıcık cok afedersiniz ...rospu olmalı... düzeltme hedefi 71000 vermiştim... ne oldu.... bitti dedim anında döndüm....aslolan burada anlık yazdıklarım.....gerisi teferruat....flamencopuro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksper abi 85ooo vob hedefte sapma yok di mi?
Yorum
-
Sn. Jako salı çarşamba ve perşembe için düşüş yada kötü günler bekliyordunuz. Kötüsü bu kadar iyiyse önümüdeki 10 gün nasıl coşmasın demiJAKO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterönümüzde on güzel gün var.
tamamı, on gün.
abartmadan, şaşırmadan, on gün. coşmadan, coşkuya ve sele kapılmadan, son on gün.
sonrası iyilik sağlık. sonrası tatil. dinlenmek de lazım.
Hedefiniz 10 gün sonra tahminen neresi?
Paylaşım için teşekkürler.I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
Aslında kapamayacaktım ama öğle arası ekran başında olamadım. Palanın öğle arası operasyonlarını bildiğim için risk almadım.PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterta ben yeni bindiydim yaw dostum...
geçmi kaldıkkine
Yorum
-
dogrudur...her gün kazanmayan şirket,banka ,holding,sporcu,işci,fırın, gördünmü..???bunların hepsi hergün az veya cok kazanıyor....benim de işim bu....tabiki hergün kazanacagım...yoksa ne işim var lem benim burda....paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEksperim harikasin .kural ne idi' hergun kazanmaliyiz 'dogrumu ha ha ha
Yorum
-
Eksper,
ben vob'da işlem yapmıyorum ama seni hayranlıkla izliyorum. faydalanan kişiler adına teşekkürler.
bir de vob nasıl bişeydir? en az ne kadarlık bütçeyle olur. tavsiye eder misiniz? kabaca endeksi alıp satıyorsunuz biliyorum ama tam nedir ne değildir merak ettim.
Yorum
-
Tamamda eksperim soy soy nereye kadar .pek bi zalimsineksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdogrudur...her gün kazanmayan şirket,banka ,holding,sporcu,işci,fırın, gördünmü..???bunların hepsi hergün az veya cok kazanıyor....benim de işim bu....tabiki hergün kazanacagım...yoksa ne işim var lem benim burda....
bosuna demiyorlar ,bilen ,bildigini bilen,dahidir takip edin onu.
Eksperim nere ,ben oraya ,soyguna...yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
ECB Başkanı Mario Draghi euronun geri dönülmez olduğunu, ECB'nin euroyu korumak için herşeyi yapacağını söyledi.gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBir haber mi var nedir çoşmuş future ler..???
Avrupa Merkez Bankası(ECB) Başkanı Mario Draghi, euronun geri dönülmez olduğuna inandıklarını ve bu geri dönülmezliği sağlamak için çalışacaklarını belirterek, "Avrupa Merkez Bankası, euroyu korumak için yetkileri dahilinde yapabileceği herşeyi yapacak" diye konuştu.
Draghi ayrıca euroya yatırılan politik sermayenin küçümsenmemesi gerektiğini ifade etti.
Avrupa para birliği'nin açıkları, borcu ABD'den daha az diyen Draghi konuşmasında Euro bölgesi'nin sosyal bütünlüğü dünya'nın başka yerlerinden daha güçlü olduğunu Avrupa para birliği ülkeleri son aylarda olağanüstü ilerleme gösterdiğini söyledi.
Son AB zirvesi gerçek bir başarı olarak değerlendiren ECB Başkanı, liderlerin krizden çıkmanın tek yolunun daha entegre Avrupa olduğunu söylemesinin önemli olduğunu kaydetti.
"Son ab zirvesinde mali, bankacılık, finansal ve ekonomik birlik konusunda anlaşıldı" diyen Draghi, Euro Bölgesi finansal güvenlik duvarları, geçmişten daha iyi çalışmaya hazır olduğunu belirtti.
AB seviyesinde ulusal egemenliğin paylışılması gerektiğine vurgu yapan Mario Draghi banka ortak denetimi ilk olarak tesis edilmesi gerektiğini, ikinci olarak banka çözüm fonu kurulması gerektiğini belirtti.
"Krizden çıkmak için finansal bölünmüşlüğü onarmamız gerekli" diyen ECB Başkanı "bana inanın ECB euroyu korumak için yeterli şey yapacak" yorumunu yaptı.
ECB'nin, bankalar ile ulusal hükümetler arasında ilişkiyi kırmak istediğine değinen Draghi, ABgenelinde mevduat sigortası fonu oluşturulmasının son aşama olduğunu,
"Piyasalar Euro Bölgesi'nin gösterdiği ilerlemeyi küçümsüyor" diyen ECB Başkanı hükümetler tarafından alınabilecek karlara ilaveler yapmak istemdiklerini, ECB'nin, görevleri içinde hareket etmek istediğini belirtti.
Bir kez daha hükümetlerin yerine hareket etmenin ECB'nin işi olmadığını belirten Draghi, Euro Bölgesi'nin piyasa spekülasyonunu yenme gücü olduğunu, bir ülkenin Euro bölgesi'nden ayrılması olasılığını tahmin edmediğini belirtti.
Açıklamalar sonrasında euro dolar karşısında 1.22'ye çıkarken İtalyan 10 yıllık tahvil faizi 13 baz puan gerileyerek yüzde 6.13'e geriledi. İspanya tarafında ise 10 yıllık tahvil faizleri 10 baz puan düşeren yüzde 7.29'e düştü.
Altın tarafında son 3 haftanın en yüksek seviyesi olan 1610.70'e gelindi.I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
eksperim long ondan olabilirmi futurlalar bile destek atiyor...otobusle gidiyorum suanda,biryandanda oluk oluk uzerime para akiyor .ekperim sag ossun..ah ah tek kademe longuz yuklenemedik.gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBir haber mi var nedir çoşmuş future ler..???yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
Yorum