eksper abi çok teşekkürler
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Şu an 66 kullanıcı var. (66 üye ve 0 konuk)
- paradigma
- adalı
- adoer
- albica
- arman
- asi
- avsengin
- ayhan1968
- B@RoL
- banner
- baracudas
- beyabi
- bubico
- butsu
- caglarts
- chaotic
- Cobalt
- cunlu
- daroka
- DoppelAgent
- EKaya
- ekes
- eksper
- EMCİ
- emocym
- Erdem TR
- erdemli
- evreninyeri
- eşantiyon
- grotesque
- gundwane
- hanXX
- Hayal Taciri
- iflibiti
- iMASLAN
- kaizer
- kaptannemo
- kartal14
- Koala
- lula
- MAKİNİST
- marmaralı41
- mesut72
- muratman
- muratti
- musician
- n.ozgur
- nikomedya
- okut_val
- onur_aydogan
- poritino
- sahan88
- sancar
- selam
- Se_M
- sonperde33
- sselimse
- talciron
- TANCAN
- thebaboli
- titanp4
- winvob
- YALNIZ EFE
- yapıcı
- yorgun
- şemsi
66 ya cikti vay anasini ....yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBaba direksiyonu erken kırdı yukarı ..599xx den hareketle 62000 bekliyordum.
Böylece boşlukda kapanacak idi ama bir daha ki sefere bıraktı sanırım..
Yukarı harekete dax ve dow da katıldı gibi duruyor şu aşamada..Shortlar kapandı..ABV..
Dün tam zamanında kapanmışım allahtan..Yoksa bütün karı verdiğimiz gibi zarara da geçecektik..
breh breh breh..
vob 71000 i bile göstermediler..
çok açlar...
shortları kapadık ama long açmadım idi..breh breh breh...
Yorum
-
arkadaşlar lütfen sadace halen long olanlar hissedekilerde dahil.....sahan88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbabacım kusura bakma ben long degilim ona ragmen tesekkur butonuna bastim, ustune yagan ramazan bereketini kutlamak içun.
Yorum
-
kactın he.... vay köftehor...yazdım bir kenara.....paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksperim 78 000 e oylesine yazmistim otobuse bindigimde gitmis hoha diyorum ...
Yorum
-
eksperim sorma inanilir gibi degil bu ne boyle ... ama cevresel faktorler mevcut yolculuk ,ınternetın olmamması , tamda yolculuk yapacak zamani bulduk iyimi hey allahim..... ama uyardın 75000 de herkesı uyardın buyuksun alemde teksın .....eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkactın he.... vay köftehor...yazdım bir kenara.....yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
eksper hissede olupda bir gıdım gitmeyenler..eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar lütfen sadace halen long olanlar hissedekilerde dahil.....

Yorum
-
sen teşekkür ettin ama senide saymıyorum paradigma.....flatsın cünki...paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksperim sorma inanilir gibi degil bu ne boyle ... ama cevresel faktorler mevcut yolculuk ,ınternetın olmamması , tamda yolculuk yapacak zamani bulduk iyimi hey allahim.....
Yorum
Yorum