PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ah pega ah....75475 heeeee....seyret bakalım akşama dogru....daha sahne almadım....PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişin aksi tarafı EKSPER abi...
bunun görüp göreceği yer 75475 gibi... ordan şortlamak lazım emme bu ortamda nasıl şortlayacaz... elim gitmezki benim
nasıl yapacaz, ne edecez bilmiyom
Yorum
-
estafurullah abi...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpega.....gün sonu 76000 nasıl sence.....
225 in üstünde kalması halinde, potansiyel suç hedefi
emme kendin dedin... bu kadar üstüne yapışmış..... ile gider mi ? bi dalavaere çevimek icap etmemi ?
Yorum
-
pegam senle ben galdık yaya.hehe.başka bahara artık.ağam bi temizlik yapsın.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
buyur ortak... emrin olur

hemide kademeli mademeli...
ama şimdi deeşti... 84 satışa geldi... 460.000 lot var 84 te
ŞAHSİ KANAATİM... sabahtan beri izliyorum o 84 kademesinde bir baskı var, sabah belli... zorlanıyor orda gibime geldi... taktir sizin
Yorum
-
yine 25 puana kaçırmışız... kahretsin abi yaeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbulurda alırsın...sağa para mara yok...de get tırtıkcı........ha ha ha
emme sildim emri daha 75 virmem.... 850-900 e gelirse düşünürüm
Yorum
-
ben anlamam... 225 iyi fiyatmanif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlem pala neyse...75075 ten uzun trenine yeniden bindim.
gel aşağı pala.
demeye kalmadı 200 e gömmüş
bitti aslanım tren mren kalmadı...
eksper abiynen beraber binip, bekleyeydin (k )... trenidi...
emme şimdi tren devrüldü... vagonlar bi tarafa, lokomotif bi tarafa savruldu...
İLAHİ ADALET
siz taka abimle beni almadan gidermisiniz....
Yorum
Yorum